Hyggeligt feriehus på stor naturgrund i roligt ferieområde

3.5
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 107, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6648
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige stråtagshus ligger på en stor og ugeneret naturgrund i det rolige ferieområde Vester Husby og er helt ideelt til en familieferie. Huset er lyst og venligt indrettet og rummer plads til 6 personer. Der er et skønt udeareal med stor græsplæne, 2 store fodboldmål, bålsted samt en praktisk lukket terrasse til hund og småbørn. Til hundene er der tilmed blevet bygget to udendørs hundegårde, som de kan boltre sig i.

Lys og venlig indretning med brændeovn

I vil straks falde til i det stråtækte feriehus på Bækbyvej 107. Den lyse og venlige indretning med moderne møbler og afdæmpede farver skaber en imødekommende stemning i hele huset og byder jer varmt velkommen, så snart I træder indenfor.

Husets hjerte er det store opholdsrum, hvor stue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden. Her kan hele familien samles til hyggelige feriestunder med kortspil, god mad og afslapning på sofaen. I de kølige måneder sørger brændeovnen for varme og god stemning.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soverum, der er fin skabsplads i huset, og de praktiske faciliteter er i top – med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine er de huslige pligter hurtigt overstået.

Ugeneret beliggenhed på stor naturgrund

Fra stuen er der udgang til terrassen og det store græsareal, der går omkring huset. Her kan I helt ugeneret nyde de dejlige feriedage og den grønne natur. På græsplænen kan børnene og hundene få lov til at boltre sig, mens I får et glas rosé ved havebordet eller tilbereder aftenens middag på grillen.

Vester Husby er et roligt ferieområde og egner sig rigtig godt til en familieferie. En rask gåtur gennem klitlandskabet (eller få minutters kørsel) bringer jer ned til Vesterhavet og den brede sandstrand, som er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster, og den nærmeste indkøbsmulighed ligger heller ikke langt væk.

Den smukke Husby Plantage er et sikkert hit blandt naturelskerne, og har I lyst til anden underholdning, er der flere muligheder i nærheden, blandt andet bowlingcentre, minigolf, fitness m.m.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6648

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med gode senge og dejlig aflukket terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 5.004
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...