Charmerende og stilfuldt sommerhus med pavillon og rolig beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Gransangervej 29, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6229
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en fredfyldt og afslappende ferie i smukke naturomgivelser? Så er Gransangervej 29 den helt perfekte ferieadresse til jer. Lodbjerg Hedes rolige og naturskønne omgivelser danner rammerne om en dejlig ferie i et lækkert og charmerende sommerhus.

Nyd stilheden og solens varme fra liggestolene

Det hvide sommerhus stråler i solens skær, mens de grønne træer i baggrunden omfavner grunden og strækker sig mod den blå himmel. Med fuglesang og bladenes rislen som det eneste, der bryder stilheden, er den fredfyldte sommerhusferie garanteret.

Lodbjerg Hede er et helt specielt område, som er ekstra roligt, og her kan I lukke øjnene i og nyde stilheden og solens varme fra liggestolene, med fuglenes fløjten i det fjerne og børnenes latter, mens de leger på græsplænen, som det eneste, der bryder roen.

På den store terrasse får I ikke kun et optimalt sted til solbadning og grillaftener, men også den flotte pavillon, som giver jer mulighed for at nyde de smukke omgivelser i al slags vejr – og det bliver kun hyggeligere at sidde med en varm kop kaffe, mens regnen trommer på ruderne lige udenfor.

Harmonisk og hjemlig stemning

Indenfor sørger de lyse og smagfulde omgivelser for en harmonisk og hjemlig stemning, så I straks vil falde til. Den stilrene og samtidig personlige indretning giver den perfekte blanding af traditionel og moderne sommerhusferie, så der er noget for enhver smag.

Den åbne spisestue kommer til at danne rammerne om masser af nye ferieminder med gode grin over aftensmaden og sene aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Her er der lagt op til ferie i samværets og familietidens tegn, og I vil uden tvivl komme hjem mange oplevelser og nye indtryk rigere.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6229

D.
sagde , Danmark

Feriehuset er skønt. Der er virkelig gjort noget ud af huset, så hyggen og komfort er i højsæde. Der er masser af siddepladser både inde og ude, hvilket er ideelt, hvis man skal have gæster på besøg. Der er en masse grønt græs og en lille gynge, hvor børn kan slå sig løs. Alt det tekniske er bare i orden og så er der bare alt hjertet kan begære.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.014
Renoveret / Byggeår:2014 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...