Et dejligt velholdt træhus i Houvig

4
icon
icon
icon
icon

Skovdalen 12, Houvig

- Sommerhusnr.: J6434
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt og velholdt træhus i Houvig med en hyggelig og fin indretning. Huset er omgivet af en stor terrasse og ligger på en helt lukket grund, så du i fred og ro kan nyde ferien. Kun 500 meter herfra finder du Vesterhavet.

Houvig – Skovdalen

Skovdalen ligger i Houvig nord for Søndervig i et smukt hedeområde mellem hav og fjord. Området indbyder til lange gåture langs det smukke og til tider barske Vesterhav. Tag børnene i hånden og udforsk de store bunkers der ligger overalt på stranden, her kan man få flere timer til at gå, alt i mens den friske luft bare strømmer igennem kroppen.

Wellness og hygge

Et dejligt og velholdt træhus med en fin og hyggelig indretning. 4 små hyggelige værelser med dobbeltsenge råder huset over, alle med fine små detaljer. I den ene ende af huset finder du et super dejligt spa bad med plads til 4 personer, en stor sauna og et dejligt lyst badeværelse. Udover dette, har huset yderligere et badeværelse med bad. Stuen er hyggeligt indrettet med åben forbindelse til spisestue og køkken. Brændeovnen giver en skøn varme og masser af hygge til hele huset.

Fredelige omgivelser og en dejlig terrasse

Huset er omgivet af en stor terrasse med mulighed for at finde læ uanset hvor vinden kommer fra. Grunden er naturligt afskærmet af træer og buske så man kan nyde dagen og solen uforstyret. Trods nogle høje træer, har solen ingen problemer med at komme ned til huset. Til de små er der gynge og sandkasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6434

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gemütliches Haus in dem man sich sehr wohl fühlen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus mit ganz eigenem charm

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach rundum gut

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.299
Renoveret / Byggeår:2020 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...