Charmerende velholdt sommerhus i Søndervig – 200 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 450, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1245
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

På en lyngbeklædt naturgrund i Søndervig, kun 200 meter fra stranden, ligger dette velholdte sommerhus til 6 personer. Det lyse og indbydende indre emmer af klassisk sommerhuscharme, blandt andet med brændeovn, loft til kip og et hyggeligt alrum med kig til naturen gennem de store vinduer. Prikken over i’et er den ugenerede terrasse, hvor der altid er ly og læ at finde.

Klassisk sommerhusferie i charmerende feriehus med brændeovn og varmepumpe

Drømmer I om en afslappende ferie i indbydende omgivelser? Så er Nordsøvej 450 en ideel ferieadresse til jer. Sommerhusets indbydende indre udstråler ikke kun, at omgivelserne er velholdte, men leder samtidig tankerne hen på den klassiske sommerhusferie. Over alt er der anvendt lyse naturmaterialer, og loftet er åbent til kip, så sommerhuset virker ekstra rummeligt.

Ferieboligens hjerte er det hyggelige alrum, der ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken (med opvaskemaskine). Her sørger de store vinduer ikke kun for et dejligt lysindfald – men også en flot udsigt til den omkringliggende natur. I alrummet er der god plads til at samle hele selskabet til en masse gode feriestunder; om morgenen kan I planlægge dagens aktiviteter over kaffen, og om aftenen når mørket falder på, kan I tænde op i brændeovnen og sætte jer til rette i sofahjørnet til en god film.

Ud over opvaskemaskine i køkkenet, er sommerhuset udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. To badeværelser (med gulvvarme) sørger for, at der ikke sker kødannelse, når der skal gøres klar om morgenen, og en energivenlig varmepumpe sikrer jer et behageligt rumklima hele året rundt. I kan også være online på ferien, eftersom feriehuset stiller en hurtig og stabil internetforbindelse til rådighed.

Ugenerede terrasser, naturskøn beliggenhed og kun 200 meter til Søndervigs strand

Sommerhuset har en skøn beliggenhed på en naturgrund midt i Søndervigs sommerhusland, og I kan nyde udsigten til klitlandskabet fra den ugenerede, sydvendte terrasse. Terrassen er delvist overdækket, og det er altid muligt at finde en læfyldt plads i solen på de gode sommerdage. Der er naturligvis sørget for havemøbler, liggestole og en grill, så I kan få det bedste ud af feriedagene i den friske luft.

På de klare dage kan I høre Vesterhavets brusen i baggrunden, og stranden ligger kun 200 meter fra sommerhuset. På fem minutter når I vandkanten, og den kilometerlange sandstrand inviterer til gåture langs vandet på alle årstider.

Ud over at bo tæt på stranden, kommer I også til at bo tæt på Søndervigs centrum. En frisk gåtur eller få minutter i bil bringer jer ind til feriebyens hjerte, der har alt fra dagligvarer og bageri til tøjbutikker, spisesteder og diverse aktivitetstilbud til både store og små.Soverum:
Bolig-/Grundareal:116 / 1.241
Renoveret / Byggeår:2004 / 1979

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredband, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...