Velholdt og hyggeligt sommerhus i Søndervig i rolige omgivelser

3
icon
icon
icon

Krattet 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1237
3 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige og velholdte sommerhus beliggende på en ugeneret naturgrund udgør de ideelle omgivelser for jer, der værdsætter natur, nærvær og hygge. I huset er der plads til 3 personer og 1 hund, hvilket gør det til den perfekte ramme for den lille familie eller kæresteparret.

Hyggelig indretning med masser af personlighed

Dette skønne sommerhus er opført i 1980, men er i 2018 blev moderniseret fuldkommen. Man mærker også tydeligt fusionen mellem det klassiske og moderne, så man får det bedste begge verdenen. Autentiske detaljer er blevet bevaret og har blot fået en fortjent opdatering, så alt nu fremstår lyst og velholdt. Og så er den knitrende brændeovn en sikker vinder, når det kommer til at fremmane den helt rigtige ferieatmosfære.
 
Det dejlige opholdsrum er husets hjerte. Rummet er især præget af de høje lofter til kip, lyse panelvægge og store ovenlysvinduer, der sørger for at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. Indretningen er smagfuld og moderne, så det er umuligt ikke at føle sig tilpas. Møbler og interiør er holdt sorte og hvide nuancer, men de monokrome farver brydes af flere farverige indslag, der gør indretningen personlig, hyggelig og ikke mindst interessant. Her altid en ny detalje at opdage.

Dejlig naturgrund omkranset af træer, buske og krat

Huset ligger tilbagetrukket og fuldkommen ugeneret på en rolig vej, så I kan nyde jeres feriedage i fredelige og rolige omgivelser i jeres egen lille oase. Omkring grunden står nåletræer, buske og træer og skærmer for både vind, vejr og nysgerrige blikke.
 
Huset råder over en dejlig terrasse, der er ligger mod syd og som er delvist overdækket. Herudover er der en mindre vestvendt terrasse, hvor I kan nyde en stille stund med aftenkaffen i hånden. Der er naturligvis både havemøbler og grill til rådighed, så I kan tilberede jeres aftensmad udendørs over grillen. For hvad er sommerferie uden grillhygge?

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1237

D.
sagde , Danmark

Dejligt lille, men hyggeligt feriehus som ligger på dejlig naturgrund tilbagetrukket fra offentlig vej- ideelt til løs-gående hundSoverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.279
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...