Smagfuld ferielejlighed med overdækket terrasse midt i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38K, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1229
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I centrum af Søndervig på Lodbergsvej 38K finder I denne skønne ferielejlighed, der er moderne og smagfuldt indrettet. Lejligheden med plads til 4 personer er perfekt til den lille familie eller kærresteparret, der drømmer og at bo tæt på hav, strand og byliv under deres ferieophold.

Dejlig ferielejlighed med smagfuld indretning

Så snart I træder indenfor i lejligheden, vil I føle sommerferiestemningen sænke sig over jer. Vesterhavets umiddelbare nærhed og den smukke udsigt ud over landskabet sørger for at få både puls og skuldre til at falde, og det er noget nær umuligt ikke at lade blikket vandre i retning mod udsigten.
 
Det dejlige opholdsrum er lejlighedens naturlige centrum, der forener spisekrog, køkken og stueafdeling i ét. I kan derfor nyde hinandens nærvær under jeres ferieophold, og de voksne kan stå for madlavningen, mens børnene ser til fra sidelinjen med farvekridt og papir i hænderne.
 
Opholdsrummet er nydeligt indrettet med moderne interiør i sorte og hvide nuancer med enkelte farvedrys, der bryder den flotte monokrome stil. Alt i rummet oser af god smag og god kvalitet. Lige fra valget af køkkenlåger til møbler og brugsgenstande. Der er tillige gulvvarme i hele lejligheden, så I er sikret en jævn og behagelig varme i alle rum.

Tæt på aktiviteter i Søndervig

Når I holder ferie i lejligheden på Lodbergsvej, kan I lade bilen stå og i stedet nyde alle de mange oplevelser Søndervig kan tilbyde til fods. I en radius af 500 meter fra lejligheden finder I både lokal bager, indkøbscenter, restauranter, spændende butikker, is caféer, Sandskulptur Festivalen og meget mere.

Kun 300 meter til Vesterhavet

Det er ikke kun aktiviteter i Søndervig, I kan se frem til. For kun 300 meter fra lejligheden finder I en af Danmarks smukkeste, brede sandstrande, der i sandhed er et besøg værd. Vesterhavet har en særlig evne til at være vanedannede, og mon ikke I får en akut trang til at hoppe i de brusende blå bølger, så snart temperaturen siger god for det?

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1229

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleine aber feine Ferienwohnung in sondervig.
An einer verkehrsberuhigten Einbahnstraße. Genügend Platz für vier Personen , gut ausgestattet Küchen die in einem gemütlicher Wohnzimmer/ Essbereich integriert ist. Tolle abgeschlossene Terrasse mit Platz für den Esstisch und zwei Liegestühle , Zugang nach außen um auch Fahrräder/ Kinderwagen auf der Terrasse unterzustellen. Ab dem Vormittag bis in den Abend auf der Terrasse die Sonne genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Moderne, tolle Wohnung.
Alles vorhanden, was man benötigt.
Zentrale Lage.
Kurzer Weg zum Strand, kurzer Weg zum Einkaufen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...