Skønt feriehus med aktivitetsrum og dejlig beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 33, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6522
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Flot og gennemført feriehus til en dejlig ferie med familien eller vennerne. Det er praktisk indrettet med bl.a. 2 badeværelser, hvoraf det ene er med både spa og sauna – perfekt til varme og afslapning efter en frisk tur ved stranden.

I feriehusets aktivitetsrum har du underholding til både børn og voksne

I feriehuset har du et dejligt åbent køkken med kogeø, og herfra er der helt åbent til spiseafdelingen og stuen. Her kan du samle familien eller vennerne, så I kan hygge Jer med fælles madlavning, planlægning af feriens udflugter eller bare en god film.

Derudover har du også et aktivitetsrum ved feriehuset. Her har du bl.a. mulighed for at tage et spil billard, bordtennis og bordfodbold – dejlig og underholdende tidsfordriv, hvis det ikke lige er terrasse- eller strandvejr.

God beliggenhed tæt på Søndervig og stranden

Feriehuset har en dejlig beliggenhed, hvor du er tæt på Søndervig. Her finder du spændende butikker og spisesteder – og især i sommerhalvåret er der også mange aktiviteter.

Men samtidig ligger feriehuset også i smukke naturomgivelser, hvor du kun har en god gåtur ned til stranden.

Grunden er også godt afskærmet, så du kan sidde ude og nyde ferien på den gode terrasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6522

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Ferienhaus, welches keine Wünsche offen läßt. Haben die Zeit sehr genossen und würden es jederzeit sofort wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes, helles und geräumiges Haus zum Wohlfühlen, abschalten und Zusammensein.
Ruhe und Aktivität wird hier ermöglicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Haus, gute Lage zum Strand , einfach zum wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.760
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...