Charmerende feriehus ved Vesterhavet med sauna og hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Nordlysvej 10, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6454
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en pause fra den travle hverdag? I dette fine feriehus på Nordlysvej 10 er der lagt op til en herlig afslappende ferie for 4 personer midt i den vestjyske natur. Her bor I strandnært i charmerende omgivelser, med egen sauna og med plads til op til 2 hunde.

Charmerende og åbne omgivelser med egen sauna

Det 88 kvadratmeter store feriehus byder på hjemlige rammer og god stemning fra første feriedag. Indretningen bliver tilført en helt speciel charme med sine mørke loftsbjælker, der sammen med den klassiske brændeovn og de små, personlige detaljer fuldender sommerhusstilen.

Loftet er åbnet i kip, og de mange vinduer lader solens lys slippe inden for, hvilket resulterer i åbne og imødekommende omgivelser hele huset igennem. Især i det kombinerede køkken- og stueområde er der lagt op masser af samvær og hygge, og I finder flere små kroge rundt i huset, hvor I kan sidde i fred og ro med en god bog og en kop kaffe.

Feriehjemmet har et ekstra plus; I får nemlig jeres helt egen sauna, hvor I kan slappe af og lade batterierne op igen efter en dag med oplevelser, frisk havluft og gåture i det naturskønne område.

Afskærmet terrasse, stor græsplæne og få minutter til havet

Fra stuen er der udgang til den afskærmede terrasse, hvor havemøblerne står klar. Nyd de solrige dage i god ro og fred, mens børnene og hundene leger på græsplænen, som fortsætter hele vejen rundt om huset.

Kun 500 meter skiller jer fra den fantastiske sandstrand, og mon ikke det bliver til en strandudflugt eller to i løbet af ferien? Tag børnene og hundene med på eventyr, gå lange ture langs vandkanten og tag en frisk dukkert i de blå bølger, når vejret viser sig fra sin gode side.

Om aftenen kan der tændes op i grillen og spises middag under åben himmel, og har I lyst, kan I slutte dagen af med en lille tur til Søndervig, hvor I kan købe en lækker dessert i form af en cremet softice!

Det siger vores gæster om sommerhuset i6454

D.
sagde , Skive

Meget hyggelig hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 2.562
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...