Hyggeligt træsommerhus kun 200 m. fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 264, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6261
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt lille træsommerhus, som blev renoveret i 2015 og med sin lyse indretning indbyder til en dejlig familieferie. Med kun 200 m. til stranden kan du høre havets brusen og dufte den friske havluft på husets dejlige lukkede terrasse.

Centralt beliggende træsommerhus i Søndervig og helt tæt på stranden

I dette hus – kun 200 m. fra stranden – kommer I helt tæt på naturen og samtidig er I tæt nok på centrum af Søndervig til at I hver morgen kan hente de friskbagte rundstykker hos bageren til fods.

Morgenmaden – og alle andre måltider i øvrigt – kan I med fordel nyde på terrassen, som naturligvis er udstyret med både havemøbler og grill.

Terrassen er lukket, hvilket gør ferien endnu mere afslappet, hvis I har småbørn eller hund med, da de kan lege og bevæge sig rundt uden opsyn.

Hjørnesofa og internet – hvad mere kan man ønske sig?

Efter en lang gåtur på stranden, en cykeludflugt i området eller en dag med shopping i Søndervig kan du tage en slapper på den dejlige hjørnesofa og gå på den gratis internetforbindelse med din iPad for at finde nye udflugtsmål og oplevelser til de næste dage.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6261

D.
sagde , Danmark

Alt var perfektSuper hyggeligt hus ,som et sommerhus skal være

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt sommer der opfylder alle krav til hygge, både inde og ude, kan kun anbefales. Sommerhuset har sjæl, og opfordrer også til at være kreativ.Fra den lyse og venlige udestue, er der fin udsigt mod klitterne, terrassen rundt om huset, kan der nemt findes en god læ og sol krog.Sommerhuset ligger dejligt tæt på Vesterhavet, 2 minutter og man er ved vandet, går man ud på vejen, og op af bakken ved sommerhuset,er fin udsigt til Vestervandet, vender man sig om kan man se fjorden.Tager man turen rundt langs Vesterhavet, går op ved Søndervig (Badevej) og denne vej tilbage mod sommerhuset, er der ca. 4 km. rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...