Luksussommerhus på unik naturgrund med terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngdraget 36, Klegod

- Sommerhusnr.: H5882
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Luksussommerhus unikt beliggende på en stor naturgrund i første række ud til fredet areal i den nordlige del af Klegod. Huset er smukt og velindrettet, og masser af komfort og udstyr. Her er højt til loftet og store lyse rum. På den afskærmet terrasse er der udsigt over det smukke område.

Luksussommerhus i Klegod

Klegod er et lille sommerhusområde, på tangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Det ligger få minutters kørsel fra Søndervig og Hvide Sande, hvor der er masser af indkøbsmuligheder og gode restauranter. En kort spadseretur mod vest, bringer dig gennem det smukke klitlandskab og til den flotte strand, med sand og vand så langt øjet rækker.

Flot indretning

Efter en lang dag i naturen, kan du nyde den skønne indretning i dit luksussommerhus. Her er plads til 6 personer i 3 gode soveværelser. Her er 2 værelser med dobbeltsenge og skabsplads, samt 1 værelse med 2 enkeltsenge og skabe. Alle soveværelser har desuden gulvtæpper. 2 lækre badeværelser med gulvvarme og bruser, det største af badeværelserne har et herligt boblebad og en pæn stor sauna. Køkkenet er meget veludstyret og her er naturligvis opvaskemaskine og et køle- fryseskab. Den indmurede brændeovn sørger for hygge og varme i det flotte opholdsrum. Her er lyst og rummeligt, åbnet til kip og masser af lysindfald og smuk udsigt gennem de store vinduespartier. Du kan slappe af i sofaen efter en lang dag, se en film eller høre radio på fladskærms-TV’et eller opretholde forbindelse til vennerne via den gratis trådløse internetforbindelse.

Stor afskærmet terrasse

Fra stuen er der udgang til den store afskærmet terrasse, hvor der er fine læ muligheder mod øst og vest. Nyd solen på terrassen hele dagen – drik din morgenkaffe på den østlige side af huset og følg solen rundt om huset. Nyd den smukke natur mod syd, indtil du om aftenen kan se solnedgangen mod vest, mens du hygger dig med at grille med familie eller venner.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5882

DE
D.
sagde , Deutschland

Traumhafte ruhige Lage. Nur wenige Gehminuten vom Strand entfernt…Die drei Terassen ermöglichen jederzeit einen windgeschützten Bereich zu finden…Der kleine Kamin hat das Haus sehr schnell gemütlich warm gemacht…Nach langen Spaziergängen war die vorprogrammierte Sauna ein Traum!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist perfekt gelegen in einem super Zustand. Sehr geräumig. Die Einrichtung ist vollständig. Vor allem die Küche ist perfekt und vollständig ausgestattet. Auf beiden Terrassen sind gemütliche Sitzgelegenheiten vorhanden. Der Kamin zieht gut und wärmt angenehm.
Kurz: Absolute Empfehlung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches, warmes Ferienhaus mit einem schönen großen runden Tisch im Essbereich, den wir für ausgiebiges Frühstück und Abendessen und Spielenachmittage genutzt haben. Es liegt geschützt in den Dünen, was wir besonders schön fanden. Schlafzimmer und Badezimmer sind einfach, aber ordentlich und ausreichend groß, um mit 6 Personen dort Ferien zu machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 4.900
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...