Skønt feriehus med swimmingpool, spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 63, Klegod

- Sommerhusnr.: H5284
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 12
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en sjov, hyggelig og afslappende ferie for hele familien er sommerhuset på Opstrupsvej 63 i Klegod det oplagte valg. Det skønne sommerhus har noget for enhver smag, da der både er swimmingpool, spabad og sauna i feriehuset. I sommerhuset er der plads til 8 personer, og op til 3 hunde er også hjerteligt velkomne til at komme med på ferie i sommerhuset.

Afslappende stunder i spabad og sauna – swimmingpool til familiens vandhunde

I sommerhuset på Opstrupsvej 63 er der en skøn swimmingpool, som familiens vandhunde helt sikkert kommer til at elske, hvor de både kan svømme, lege og bade i timevis på ferien. Efter mange sjove timer i swimmingpoolen kan de komme ned i gear igen i sommerhusets sauna, hvor de både kan blive varmet godt igennem og slappe af.

Der er også mulighed for at blive forkælet med masser af afslapning i sommerhusets spabad. I spabadet er der plads til, at 2 personer kan sætte sig godt til rette i det varme boblende vand og nyde en dejlig afslappende stund.

Hyggelig indretning med brændeovn og praktiske faciliteter

I sommerhuset vil I blive mødt af en hyggelig indretning med komfortable møbler, som I kan finde jer til rette i på jeres ferie. På ægte sommerhusvis er der en brændeovn i stuen, som fuldender feriestemningen og spreder dejlig varme i feriehuset.

I sommerhuset finder I 3 gode soveværelser, som I kan søge mod, når dagen lakker mod enden, så I kan være veludhvilede til jeres næste feriedag. Desuden er der 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset, så I ikke skal stå i kø om morgenen.

Feriehuset er desuden komfortabelt indrettet med praktiske faciliteter, der hjælper jer med det praktiske husarbejde. I feriehuset har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I slipper for at bruge en masse tid på opvask og tøjvask på jeres ferie.

Nyd de varme og solrige feriedage på terrassen

På de varme og solrige feriedage skal I naturligvis udenfor, så I kan nyde det dejlige vejr. De varme og solrige feriedage kan I nyde på sommerhusets terrasse, hvor der står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en dejlig plads i solen.

Sommerhuset er beliggende på en mere end 2.200 kvadratmeter stor grund, hvor I har god plads at boltre jer på – både børn og hunde vil helt sikkert elske det! Efter en dejlig dag i den friske vestjyske luft kan I samles på terrassen og lave en lækker middag på sommerhusets grill.

800 meter til stranden og Vesterhavet

Når I holder ferie i sommerhuset på Opstrupsvej 63 i Klegod, bor I ikke langt fra stranden og det smukke Vesterhav. Faktisk har I kun 800 meter til de brede sandstrande og blå bølger, og I vil kunne nå hertil på meget kort tid, når I vil nyde en gåtur langs stranden, svømme i havet eller se en smuk og uforglemmelig solnedgang om aftenen.

Med ferieadresse i Klegod har I hverken langt til Søndervig eller Hvide Sande, der er værd at besøge på jeres ferie. I begge byer har I mulighed for at købe ind, shoppe og spise hos hyggelige caféer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5284

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegenes, gut ausgestattetes Haus. Für eine große Familie mit Kindern ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges poolhaus für die Familie was kontinuierlich renoviert wurde und gepflegt wird .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schon etwas in die Jahre gekommen. Die Küche ist super, da funktioniert alles. Im kleinen Bad kommt einem die Wand am Boiler öfter mal entgegen, die Nacht war entsprechend unruhig. Es liegen im Wohnzimmer Kabel offen rum (irgendwelche TV Kabel) genau so wie in den Kinderzimmern dort liegen auch irgendwelche Kabel rum. Das sollte dringend entfernt oder fachmännisch versteckt werden.
Ansonsten ist es ein typisches Ferienhaus. Wir haben uns trotzdem wohl gefühlt. Den Bildern auf der Homepage entspricht es nicht ganz. Dieses Ferienhaus würden wir nicht noch einmal nehmen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:141 / 2.297
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...