Velholdt sommerhus mellem hav og fjord

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 151, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5924
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

Dette hyggelige og velholdte sommerhus ligger i et roligt område lige ved Lyngvig fyr. Sommerhuset ligger kun 600 meter fra stranden og er velegnet til op til 6 personer. Den seneste renovering fandt sted i 2022 med nyt badeværelse, så huset fremstår lyst og veludstyret med både opvaskemaskine, sauna og vaskemaskine.

Lyst og smagfuldt renoveret

Det fine feriehus på Fyrmarken 151 udstråler hygge og varme. Det blev nænsomt og smagfuldt renoveret i 2022 og især de lyse, hvidmalede trælofter og vægge i kombination med de behagelige møbler danner rammerne for en god ferie i det vestjyske.

Soveværelserne er fordelt på to etager. 2 af de i alt 3 soveværelser er placeret på 1.sal. Badeværelset med sauna, 1 soveværelse og den hyggelige stue med åbent samtalekøkken finder I på stueplan. Fra det ene soveværelse på 1. sal har I adgang til en overdækket balkon mod syd. Herfra er der den skønneste udsigt over klitlandskabet og her kunne man nemt fristes til at liste op med dagens første kop kaffe.

Egen sauna og energisparende varmepumpe

Det velholdte sommerhus er udstyret med en energisparende varmepumpe, som både sikrer jer en behagelig rumtemperatur året rundt, samtidigt er den med til at reducere jeres forbrugsafregning.

Efter en dag i den friske vesterhavsluft kan I blive varmet igennem i feriehusets egen sauna. Herefter kan I nyde dagens sidste solstråler på den delvist overdækkede og afskærmede træterrasse. Et skønt sted at spise aftensmad og nyde nattens klare stjernehimmel med Fyrtårnets lysglimt i baggrunden.

Nr. Lyngvig – roligt feriehusområde på Holmsland Klit

Lyngvig ligger på en smal stribe land mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Regionens velkendte vartegn Lyngvig Fyr på hele 39 meter ligger kun få 100 meter væk. Ved fyret kan I besøge den gamle fyrmesterbolig, som er omdannet til et lille museum med butik og café. Fyrmesterboligen kan besøges ganske gratis.

Kun få skridt fra huset leder en lille sti jer til havet, som kun ligger 600 meter fra jeres sommerhus! Med et sommerhus i Nr. Lyngvig bor I tæt på både fiskerbyen Hvide sande og badebyen Søndervig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.204
Renoveret / Byggeår:2022 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...