Renoveret sommerhus til 6 personer med udestue og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 134, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5447
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du gerne vil på ferie med hele familien, så er dette sommerhus på Anker Eskildsens Vej 134 den rigtige ferieadresse til dig. Ferieboligen er renoveret i 2021 og tilbyder plads til op til 6 personer fordelt på i alt 3 soveværelser. Et af sommerhusets highlights er den hyggelige udestue, og du kommer til at bo tæt på den hyggelige Lyngvig Havn. Her kan du også tage hunden med på ferie!

Hyggeligt, renoveret sommerhus i Nr. Lyngvig med udestue

Sommerhuset er blevet renoveret i 2021 og har plads til op til 6 personer – perfekt til en ferie med hele familien. Feriehusets hjerte er den store stue med integreret køkken og spiseplads. Her kan I samles om at planlægge feriens udflugter, lave lækker mad og holde hyggelige spilaftener, hvis I da ikke bare foretrækker at slappe af på sofaen i stuen. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, så du ikke behøver at bekymre dig om oprydningen efter aftensmaden og i stedet kan nyde tiden sammen med familien.

Fra stuen er der indgang til feriehusets tre soveværelser og badeværelset, der er udstyret med gulvvarme, så du ikke fryser fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen. To af soveværelserne er udstyret med dobbeltsenge, mens det tredje soveværelse er perfekt til børn, da det er udstyret med en køjeseng med målene 70×180.

Feriehusets højdepunkt er den hyggelige udestue. I udestuen kan du nyde udsigten til den vestjyske natur i al slags vejr – og en omgang eftermiddagskaffe i udestuen bliver kun hyggeligere af, at regnen trommer på ruden imens.

Kort vej fra Ringkøbing Fjord mellem Søndervig og Hvide Sande

Du har masser af plads på terrassen til at nyde vejret og den friske luft. Der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler, så du kan sætte dig til rette med en god bog og en kold forfriskning, mens du nyder solens stråler. Med sommerhusets grill kan du slutte dagen af med en lækker feriemiddag rundt om havebordet.

Både Ringkøbing Fjord og Lyngvig Havn ligger kun en kort gåtur fra feriehuset, og har du hund med på ferien, vil den helt sikkert elske et besøg ved fjorden. Sommerhuset ligger i Nr. Lyngvig mellem Hvide Sande og Søndervig, hvor du også finder de nærmeste indkøbsmuligheder, og hvor du desuden også kan besøge de lokale caféer og restauranter eller købe souvenirs fra din ferie i de små hyggelige butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5447

D.
sagde , Danmark

Fint feriehus,med dejlig udestue,der virkelig er et plus på blæsende dage.

D.
sagde , Danmark

Lidt flere almindelige køkkenredskaber.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.298
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...