Naturskønt sommerhus med lukket terrasse i Nr. Lyngvig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 18, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5071
8 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset med beliggenhed på Anker Eskildsens Vej 18 er placeret tæt på Hvide Sande og Søndervig – de to populære Vesterhavsbyer, der emmer af hygge og feriestemning. Fra sommerhuset kan 8 personer og 1 kæledyr nyde den smukke og rolige natur ned mod fjorden.

Behagelig indretning med hyggelig stue

Sommerhuset er præget af en hyggelig og velindrettet stil, her er der både plads til hyggeligt samvær og feriestemning med familien. Midt i sommerhuset er køkkenalrummet placeret, hvor alle kan samles under måltiderne, men her kan sjove spilleaftener, planlægning af udflugter eller tilberedning af lækre måltider også foregå.

I sommerhuset er der to gode badeværelser, hvoraf den ene byder på en sauna med afslapning og selvforkælelse – måske efter en dejlig gåtur i den smukke natur omkring Anker Eskildsens Vej.

Herudover er der 4 gode soveværelser, hvor I kan lade op til den næste dags sjove ferieoplevelser. Værelserne er indrettet med 3 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Desuden er der gulvvarme på værelserne, som sørger for en behagelig temperatur.

Lukket terrasse byder op til grillhygge

En dejlig lukket terrasse ligger ved sommerhuset, her kan I sidde udenfor og nyde området og den friske luft. Terrassen er sydvendt, og på de gode sommerdage, kan I derfor nyde mange solskinstimer. Den lukkede terrasse er oplagt til børnefamilier med kæledyr, da de sagtens kan opholde sig her uden større opsyn.

Desuden er der både sandkasse og gyngestativ til børnene og en el-ladestander til jeres bil, som blot kræver et kabel type 2, som I selv skal medbringe.

Naturskønne Nr. Lyngvig tæt på Ringkøbing Fjord

Sommerhuset ligger placeret i det naturskønne sommerhusområde Nr. Lyngvig, hvor I vil bo en kort gåtur fra Ringkøbing Fjord, som er et rigtigt skønt sted at gå tur med hunden. Her er der masser af smuk natur at udforske, og hvis I skulle få lyst, ligger Vesterhavet cirka 1 kilometer fra sommerhuset.

En køretur eller cykeltur vil føre jer til en af de to feriebyer Hvide Sande eller Søndervig. Sommerhuset er placeret mellem disse byer. Her er der masser spændende butikker, lækre spisesteder, mulighed for at hente morgenbrød eller en is til børnene. Det er helt sikkert et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5071

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus macht äußerlich einen sehr gepflegten Eindruck. Die Küche fügt sich sehr geschmackvoll in das Ambiente ein, sie bietet neben dem Induktionsherd alles was es braucht um wirklich gut zu kochen. Wir waren im Februar zu Gast und freuten uns bei entsprechender Außentemperatur über die Fußbodenheizung. Die Sauna war sehr schnell bei der gewünschten Temperatur. Die beiden Bäder sind ansprechend gestaltet und die Schlafzimmer sind ausreichend groß und mit TV ausgestattet.

Ich finde der Eigentümer hat das Ferienhaus sehr geschmackvoll eingerichtet, ich habe mich sehr wohl gefühlt. Ich würde das Haus jederzeit erneut mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren im Oktober mit 8 Personen in dem Ferienhaus und waren mit allem sehr zufrieden .
Die Sauberkeit im Haus war gut . Wir haben in den Betten gut geschlafen .In der Küche ist alles vorhanden was man braucht .Nach Hvide Sande und Sondervig ist es nicht weit ca. 5 km .Das Haus und Ferienhausanbieter Esmark können wir weiterempfehlen .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super ausgestattet, viel Liebe zum Detail.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.749
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...