Hyggeligt feriehus med lukket have og kort vej til stranden

3
icon
icon
icon

Vesterhavsvej 9, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4662
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vesterhavsvej 9 ligger dette fine stenhus og venter på jer. Her kan I holde ferie tæt på både centrum og den skønne sandstrand, og med en indrammet have med flere små hyggekroge og et gyngestativ til de mindste feriegæster, er huset perfekt til den lille familie eller kæresteparret, der gerne vil holde en afslappende ferie langt væk fra hverdagen.

Føl jer hjemme fra første øjeblik i de lyse og moderne omgivelser

Her er der lagt stor vægt på, at I skal føle jer hjemme, og kombinationen af den praktiske indretning og de lyse omgivelser sørger for, at I straks falder godt til i det nye feriehjem.

Den hyggelige spisestue vil blive centrum for feriehygge, og på hjørnesofaen er der plads til hele familien, når der skal holdes filmaftener med hjemmelavede popcorn og slappes af med en varm kop kakao efter en dag ude i den friske luft.

De to soveværelser er indrettet med dobbeltsenge samt et ekstra værelse med køjesenge, og egner sig godt til både den lille familie eller to vennepar. Den praktiske indretning med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør også, at I ikke behøver bekymre jer for meget om de huslige pligter.

Nyd solen helt uforstyrret i den indrammede have eller udnyt den fantastiske beliggenhed

Den store, indrammede have er en drøm, og her kan I dagen lang nyde det gode vejr uden at blive forstyrret. På græsplænen kan både børn og hund få lov til at tumle, og både i sandkassen og på gyngestativet med rutsjebane kan børnene få masser af tid til at gå, mens I drikker en friskbrygget kop kaffe ved havebordet.

Husets beliggenhed er også skøn og giver mulighed for både strandbesøg og byudflugter. Den kilometerlange sandstrand ligger kun 300 meter fra feriehjemmet, og 1000 meter væk finder I den hyggelige havneby Hvide Sande, som emmer af atmosfære. Få en god frokost på en af de små caféer, spis en softice eller gå en tur på havnen.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4662

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, kleines Haus,mitten in der Stadt, ein toller großer Garten mit vielen kleinen Ecken, zum entspannen, schnellen Zugang zum starnd und in die stadt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut, ruhig und zentral gelegen. Der Strand, der Fjord und das Zentrum sind schnell und fußläufig erreichbar. Ein solides Ferienhaus, in dem alles Nötige vorhanden ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus, sowohl die Umgebung sind toll. Waren schon öfter in Hvide Sande. Bei diesem Ferienhaus ist man schnell in der Hafenstadt, man ist nicht auf das Auto angewiesen. Das Haus an sich ist toll ausgestattet, lediglich das Waschbecken im Bad, könnte größer sein

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 557
Renoveret / Byggeår:2016 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...