Dejligt lyst sommerhus med flot panoramaudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 533, Årgab

- Sommerhusnr.: E4585
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Har I brug for en dejlig fredfyldt ferie, og holder I af den flotte, vestjyske natur? Så er sommerhuset på Tingodden 533 lige noget for jer. Huset har en skøn beliggenhed med panoramaudsigt over fjorden og det unikke klitlandskab, og man føler sig straks velkommen i dette hyggelige, lyst-indrettede feriehus.

Hyggelig og moderne indretning med to badeværelser

Huset har en dejlig lys og moderne indretning, som indbyder til ægte hygge og familietid i en af de to stuer. De to lækre badeværelser inklusiv rummeligt bad gør også, at I undgår morgenstress og kø til toilettet til enhver tid.

Nyd samværet, mens dagens måltid tilberedes i det åbne køkken, og brændeovnen knitrer i baggrunden. På de varme sommeraftener kan I flytte udenfor og nyde dagens sidste solstråler på en af de to terrasser, mens gløderne fra grillen brænder ud. Med de store vinduespartier kan I lade jer betage af den smukke udsigt selv på de kolde dage inde fra sofaen.

Med ekstra køle/frys er det ingen sag at holde drikkevarer kolde og få nedfrosset den friskfangede fisk.

Fantastisk beliggenhed med panoramaudsigt

Huset befinder sig på toppen af Tingodden, og den flotte beliggenhed gør ikke huset mindre attraktivt. Med både øst- og vestvendt terrasse kan de morgenfriske få et glimt af den fantastiske solopgang på fjordsiden, og hele familien kan sidde sammen og følge solnedgangen, mens dagens eventyr og nye oplevelser bliver vendt.

Med kun 400 meter til den endeløse sandstrand er der rig mulighed for at gå på opdagelse med familien i de unikke omgivelser. Følg de små, snoede stier gennem klitlandskabet og gå lange ture langs vandkanten i det gode vejr, mens bølgerne stille bryder og skyller ind over fødderne. Selv på de stormende dage er det mægtige Vesterhav en sand oplevelse.

Her er alle muligheder for en fantastisk ferie i de smukkeste omgivelser.

 

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 4.298
Renoveret / Byggeår:2014 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...