Hyggeligt feriehus i roligt område tæt på strand og by

3.5
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 103, Årgab

- Sommerhusnr.: E4400
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Feriehuset er rigtigt dejligt indrettet, så det indbyder til hygge og samvær. Det er derfor helt perfekt til den lille familie eller parret, der trænger til en lille pause fra hverdagen. Det ligger i et skønt område tæt på stranden, så du hver dag kan nyde den smukke natur og salte frisk luft.

Hyggeligt feriehus – perfekt til en afslappende ferie ved Vesterhavet

Et fint og hyggeligt feriehus, der er lyst og venligt indrettet, så du her kan slappe af og nyde tiden med dem, du holder allermest af. Tag plads i stuen og nyd udsigten til naturen omkring feriehuset, mens ilden fra brændeovnen knitrer i baggrunden.

Skønne terrasser, så du kan nyde det rolige område

Når vejret er godt, vil du sikkert sidde ude og nyde naturen og den friske luft på en af terrasserne. Fra stuen har du udgang til den dejlige store lukkede terrasse, hvor du kan sidde og slappe af, mens hunden og børnene leger.

Og i læ af carporten har du også en skøn terrasse, hvor du kan sidde og nyde morgenkaffen – den perfekte start på en dejlig feriedag.

Kort afstand til både stranden og havnebyen, Hvide Sande

Fra feriehuset har du kun ca. 200 m. til stranden, så du har rig mulighed for at nyde lange gåture langs vandet, smukke solnedgange eller en forfriskende dukkert på en rigtig varm sommerdag.

Derudover ligger feriehuset lige i udkanten af den hyggelige havneby, Hvide Sande, hvor feriegæster hvert år nyder at opleve livet på havnen, butikkerne og de gode spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2014 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (56 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...