Velholdt sommerhus tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 227, Årgab

- Sommerhusnr.: E4289
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt dejligt sommerhus, med førsteklasses beliggenhed på en stor naturgrund tæt på stranden. Huset er meget velindrettet, smagfuldt møbleret og har masser af komfort, f.eks. sauna og boblebad.

Lyst og indbydende

Et virkeligt dejligt sommerhus med lys og indbydende indretning. Huset er smagfuldt og komfortabelt møbleret. Fra entreen kommer du ind i det nydelige køkken, som er godt indrettet og i åben forbindelse med spisestue og stuen. Opholdsrummet er lyst og indbydende med masser af lysindfald. Sommerhuset har plads til 8 personer i 4 soveværelser. Her er 3 værelser med gode dobbeltsenge og et mindre børneværelse med 2 enkeltsenge. Stort pænt badeværelse med boblebad og indgang til god sauna, samt et lille gæstetoilet. Huset har gratis internetforbindelse.

Skøn beliggenhed tæt på stranden

Huset ligger roligt på en naturgrund kun 100 meter fra en lækker sandstrand og har en fin afskærmet terrasse mod syd og øst. Til terrassen hører liggestole, havemøbler og grill. For de mindste er der opsat gynge og sandkasse på grunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4289

D.
sagde , Herning

Køleskab skal udskiftes – en hylde i døren var væk og det virkede ikke, som om køleskabet virkede korrekt.
Gulvvarme på toilettet virkede ikke.
Beklædningen omkring spa var i stykker.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...