Hyggeligt sommerhus med spa, vildmarksbad, sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 27, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3944
4 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tæt på Ringkøbing Fjord ligger dette hyggelige feriehus på Laust Diges Vej 27. I huset er der plads til 4 personer og familiens 2 hunde, som vil elske at komme med til vandet. Parkér bilen i carporten og lad børnene drøne rundt på den store græsplæne med gynger og sandkasse.

Forkæl krop og sjæl i spabadet og vildmarksbadet

På en ferie i dette sommerhus er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og lade kroppen helt op: På husets badeværelset har I både et spabad og en sauna, og udenfor på husets terrasse står et vildmarksbad klar til at varme jer godt igennem.

Træterrassen byder også på masser af plads til solbadning på liggestolene, der kan flyttes efter solen rundt langs huset. Ved havebordet kan I nyde en dejlig grillmiddag i aftensolen og slutte dagen af med endnu en tur i vildmarksbadet, imens opvaskemaskinen klarer opvasken.

Moderne indretning i sommerhusstil med brændeovn

Den lyse og imødekommende indretning er til stedet både i det store køkken/alrum og på værelserne. Trævæggene i hvidmalet og lyst træ åbner huset op og spejler lyset fra det store vinduesparti i stuen ud til terrassen. I det hyggelige sofahjørne kan I læne jer tilbage foran fjernsynet eller nyde et glas vin i brændeovnens skær.

Det åbne og stilfulde køkken giver plads til, at store og små feriegæster kan lave mad sammen med udsigt til opholdsrummet. På de hyggelige værelser sørger de skrå vægge for den klassiske sommerhusstemning med et moderne strejf.

Ferie tæt på hav, fjord og Hvide Sande

Beliggenheden på Laust Diges Vej 27 giver mange muligheder på ferien: I kan nå Vesterhavet og Ringkøbing Fjord til fods, og en gåtur ved vandet byder til enhver årstid på både frisk havluft og store naturoplevelser. Cirka 8 kilometer mod Nord ligger turist- og fiskeribyen Hvide Sande. Her kan I bl.a. både fiske, købe ind, tage på havnerundfart og tage i svømmehallen.

* I sommerhuset finder i 2 brandslukkere og 75m fra huset en hjertestarter.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3944

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein saubereres und sehr liebevoll eingerichtetes Ferienhaus. Für Hunde super, sie können mal raus ohne Beaufsichtigung da das Haus rundherum einen Zaun hat.
Sehr empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klein aber fein.Riesige Terrasse mit sehr viel Sitz-und Liege gelegenheiten.Ruhig in einer Sackgasse und nach hinten freier Blick.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und wohnlich. Gerade mit zwei Kindern (6 und 8 Jahre) sehr zu empfehlen. Die Lage war auch sehr ruhig gelegen,die Kinder konnten draußen trotz Winter schaukeln und Fußball spielen.
Wir kommen gerne wieder. Danke

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...