Hyggeligt træferiehus med nedsænket, lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Fjordbjerrevej 23, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3608
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Feriehuset emmer af hygge og god feriestemning. Her er der en god balance mellem det rustikke og det moderne, hvilket giver en flot og varm indretning, der indbyder til samvær med familien. Der er desuden også både spabad og sauna, der indbyder til selvforkælelse og afslapning.

De flotte trælofter giver feriehuset rummelighed

Feriehuset er bygget med respekt for det traditionelle, og de flotte detaljer i lofter og vægge er resultatet at er godt, kompromisløst håndværk. Trælofterne går i kip, hvilket giver en dejlig rummelighed, hvor der er plads til at samles med hele familien.

Der er et dejligt køkken med plads til fælles madlavning, og i stuen er der mulighed for at slappe af med en god bog eller at spille sjove spil med børnene.

Nyd ferien på den nedsænkede og læfyldte terrasse

Syd for feriehuset har du en dejlig nedsænket terrasse, hvor du som regel kan finde læ. Her kan du uforstyrret nyde den friske luft, solens varme og nogle dejlige grillaftener.

Terrassen er desuden lukket, så du sagtens kan lade småbørn og hund færdes her uden større opsyn.

Attraktiv beliggenhed tæt på fjorden, Vesterhavet og Hvide Sande

Feriehuset har en god beliggenhed, der især er attraktiv for naturelskere. Her har du nemlig både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord i gåafstand fra feriehuset. Stranden ved Vesterhavet er en frisk oplevelse hele året rundt.

Her kan du køle af om sommeren, og om vinteren er en gåtur langs de brusende bølger altid forfriskende. Naturen ved Ringkøbing Fjord er smuk og mild, og en gåtur her giver fornyet energi til hverdagen.

Den hyggelige havneby, Hvide Sande, ligger heller ikke langt fra feriehuset, ca. 10. min. i bil. Her er der gode indkøbsmuligheder og restauranter, og naturligvis har du mulighed for at købe eller fange fisk til aftensmaden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.890
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...