Skønt sommerhus med skønne terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Sommervej 74, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3236
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende sommerhus med flot beliggenhed på en meget stor kuperet naturgrund på Sommervej i Skodbjerge. Huset er godt indrettet med 2 værelser i hver ende af huset, køkken, badeværelse og stue i midten. Plads til 6 personer. Varmepumpe.

Hyggeligt sommerhus

Huset er på 114 m2, fordelt på 4 værelser, køkken/stue og et badeværelse med sauna. Fra køkkenet er der en skøn udsigt mod øst og vest, ligesom der fra stuen er en vidunderlig udsigt mod vest. De lyse trægulve er flotte, og passer godt ind i husets arkitektur. Huset indeholder bla. gratis trådløst internet, brændeovn, fladskærm, parabol og DVD.

Sommervej i Skodbjerge

Et glimrende område, med kun 650 m til havet, og fra grunden er der udsigt over Ringkøbing Fjord, som især er tydeligt om aftenen. Landskabet er særdeles kuperet og det store fredede område ligger kun få hundrede meter fra huset og er et oplagt mål for en fredfyldt travetur.

Skønne terrasser

Der er skønne terrasser tilhørende huset. Mod øst er der en helt lukket terrasse, som er særdeles anvendelig i morgen og formiddagstimerne, og herfra kan man også se over Ringkøbing Fjord. Mod syd og mod vest er terrassen sammenhængende, og klitterne danner samtidig en god afskærmning, især mod vest. Alle terrasser er fra 2013.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3236

D.
sagde , Skjern

Super husSoverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 2.215
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...