Stråtækt idyl med sauna – og panoramaudsigt over klitlandskabet

4
icon
icon
icon
icon

Heden 6, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1031
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil

Dette hyggelige træ-sommerhus med stråtag ligger på Heden 6 i den nordlige del af det populære feriehusområde Bjerregård. Sommerhuset vender ud til åbne naturområder med gode stisystemer, som inviterer til gå- og cykelture. Her er plads til 6 personer og både brændeovn og sauna – perfekt til en ferie i den vestjyske natur.

Ægte sommerhuscharme med lys og flot indretning

Feriehuset er i 2 plan, renoveret i 2020 og fremstår nu overalt lyst og hyggeligt indrettet.

Underetagen består bl.a. af husets hjerte og samlingspunkt – det store åbne opholdsrum med stue og spisestue i ét med køkkenafdeling. Køkkenafdelingen er åben og praktisk indrettet, med bl.a. 60 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Der er god plads ved spiseafdelingen til bl.a. hyggelige familieaftener med f.eks. spilleturneringer. I forlængelse af køkken og spiseplads finder I den lyse og hyggelige stue, hvor de store panoramavinduer mod syd tager den storslåede natur og lyset med helt ind i stuen.

Hvis I kan løsrive jer fra det fantastiske view ud over hede-landskabet og klitterne, kan I slappe af i sofaen med en god bog og en kop kaffe – mens I nyder den knitrende ild i brændeovnen.

En god start på dagen – vågn op til den skønne udsigt

De 6 sovepladser fordeler sig i 3 gode soveværelser med dobbeltseng på første sal, hvor I alle vågner op til den smukke udsigt – enten over hede-landskabet mod syd – eller til viewet over sommerhusområdet mod nord.

Slap af og lad jer forkæle med en saunatur, efter en lang dag i klitterne eller ved stranden.

En vaskemaskine står naturligvis til jeres rådighed – og det gør jo feriepakningen lidt lettere.

Nyd den friske luft og solnedgangen

Rundt om huset her på Heden 6 finder I flere hygge og læ-kroge. Den store lukkede terrasse mod sydvest er perfekt til udedagene – her kan I slappe af i liggestolene, mens børn og hunde leger frit.

Lav en lækker grillmiddag – evt. med friskfanget fisk – og nyd middagen til aftensolens sidste stråler og se solen gå ned bag klitterne.
Rund evt. dagen af med en strandtur – og nyd et glas rosé i vandkanten, når solen forsvinder i havet.

Uspoleret natur og ren afslapning på Holmsland Klit

Holmsland Klit er kendetegnet ved skønne sommerhusområder og store områder med uspoleret og flot natur. I oplever naturen på nærmeste hold via de gode stisystemer, som løber igennem klitlandskabet og sommerhusområderne – og her er cykelture oplagte – tag evt. cyklerne med hjemmefra eller lej dem her.

En tur til Hvide Sande er næsten et must – og altid en oplevelse. Her kan især anbefales at besøge Fiskeriets hus, Fiskeriauktionen eller gå en tur langs molen, hvor I måske kan være heldige at købe en friskfanget fisk til grillen. Nyd også en kop kaffe eller en soft ice på havnen – og opleve den særlige stemning, der er her i den vestligste fiskeriby i Danmark.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 2.876
Renoveret / Byggeår:2020 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...