Dejligt feriehus til 10 med spa, sauna og aktivitetsrum, hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 444, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1001
10 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

Dette dejlige store feriehus ligger på Bjerregårdsvej 444, midt i det populære feriehusområde Bjerregård på Holmsland Klit.
Med sine 170 m2 og 5 soveværelser er her god plads til den store familie – eller til 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Her er familiens firbenede ven også velkommen.

Med spa, sauna og aktivitetsrum med billardbord i sommerhuset er der masser af mulighed for underholdning til alle.

Hyggelige opholdsrum, med brændeovn og billardbord

Det store feriehus har 2 opholdsrum, forbundet af køkkenafdelingen. Det ene opholdsrum har et billardbord i centrum – her kan familiedysten afgøres. Der er ligeledes plads til at hygge med kort- eller brætspil.

På den anden side af køkkenafdelingen finder I behagelige sofaer, som indbyder til at læse en god bog foran den knitrende ild i brændeovnen eller til at nyde yndlingsserien på TV’et.

Fra den åbne og centralt beliggende køkkenafdeling kan man sagtens følge med i livet i stuerne, selvom man står for madlavningen og husarbejdet – her hjælper bl.a. mikroovn og opvaskemaskine naturligvis.

God plads til 10 pers. med hele 5 soveværelser og 2 badeværelser

Med de 2 opholdsrum, hele 5 soverum og 2 badeværelser er sommerhuset ganske velegnet til storfamilien – eller til 2 familier som gerne vil holde en skøn vesterhavsferie sammen.

Wellness med spa og sauna

Det ene lidt større badeværelse har desuden et spabad, hvor I kan lade ømme muskler massere. Nyd derefter den varme sauna og lad jer gennemvarme. Dejligt afslappende efter en lang dag i naturen – måske på cykel igennem klitlandskabet.

I feriehuset finder I også vaskemaskine og tørretumbler, som gør det nemt at feriepakke – også til storfamilien – og til al slags vejr. En energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Oplev feriestemningen og solnedgangen fra terrassen

Nyd ferien på den store lukkede sydøst vendte terrasse. Slap af i liggestolene, luk øjnene og bare nyd solen og den friske luft, mens børnene spiller bold, gynger eller leger i sandkassen.

Slut dagen af med en dejlig veltilberedt gillmiddag på terrassen – måske friskfangede fisk fra molen i Hvide Sande. Mens I stille slapper af efter middagen, vil I se himmelen farves purpurrød over klitterne.

I kan også vælge at gå en lille aftentur til stranden, hvor I kan se solen forsvinde i havet – måske mens I nyder den medbragte kaffe.

Bjerregård – mellem hav og fjord

Oplevelserne ligger lige uden for døren. Bag klitterne er der lange cykelstier, som smyger sig gennem sommerhusområderne og det fredede klitlandskab. I kan evt. cykle en tur til den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Gå en tur på molen, nyd en is og oplev havnemiljøet der. Slut dagen med en middag på en af byens gode restauranter. Mulighederne er mange.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:170 / 1.686
Renoveret / Byggeår:2009 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...