Charmerende og strandnært sommerhus med udendørs wellness

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 72, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2843
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et moderne og hyggeligt sommerhus med fredelig beliggenhed på en naturgrund for enden af en lille stikvej. Sommerhuset på Dortheasvej 72 ligger tæt på stranden og i gåafstand fra den lokale købmand. Her er en stor og delvist overdækket terrasse med gode læ-forhold og udendørs wellnessområde med vildmarksbad og sauna. Det er tilladt at medbringe 1 hund i sommerhuset.

Moderne og hyggelig indretning med udendørs wellnessområde

Det familievenlige feriehus er renoveret i 2021 og er lyst og moderne indrettet. Her er et stort opholdsrum i åben forbindelse med køkkenet, som indbyder til mange skønne timer med familien. Aftensmaden kan I lave sammen og slutte dagen af med en filmaften på en regnvejrsdag til lyden af den knitrende brændeovn. Der er en chromecast i sommerhuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm fra jeres egen telefon til TV´et.

Der er 6 sovepladser i sommerhuset, som fordeler sig på 3 soveværelser med trælaminatgulv.

Badeværelset er med gulvvarme og har en vaskemaskine og tørretumbler samt en bruseniche. Fra badeværelset har I udgang til udearealet, som byder på både sauna og vildmarksbad. Det er en perfekt afslutning på en god dag i naturen, hvor I rigtig kan slappe af. Har I været en tur på stranden, kan I også skylle jer under den udendørs bruser.

Sommerhuset har desuden et gæstetoilet, så der ikke opstår lang kø om morgenen. På gæstetoilettet er der også gulvvarme.

Bjerregård – Tæt på stranden

Bjerregård er placeret mellem hav og fjord i den sydlige del af Holmsland Klit. Naturen er enestående og består af store fredede hedearealer med mange lyngklædte områder og klitter, som grænser op til det smukke Vesterhav. Stranden ligger blot 300 meter fra sommerhuset.

I Bjerregård finder I også en lokal købmand, som sælger alt fra nybagte rundstykker til lækkert grillkød. Købmanden ligger 800 meter fra feriehuset.

Er man lystfisker, er der også mange muligheder for at udfolde sig. Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og slusen i Hvide Sande er yndede mål, når den daglige fangst skal i hus.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2843

D.
sagde , Danmark

Det var et super flot sommerhus som havde alt hvad man behøver og med en meget lækker indretning og udeareal. Kan varmt anbefales at holde sin ferie der.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.380
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...