Hyggeligt feriehus nær stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 138, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2799
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 138 I Bjerregård ligger dette hyggelige feriehus kun et stenkast fra stranden. Det er især velegnet til børnefamilier, da der er gynger og en sandkasse, hvor børnene kan lege, mens du slapper af på terrassen. Og da terrassen er lukket, kan du sagtens lade småbørn gå rundt på egen hånd. Sommerhuset er renoveret i 2020, hvor der bl.a. er kommet nyt køkken i feriehuset.

Hyggeligt feriehus til en dejlig ferie med familien

Feriehuset har lige dét, der skal til på en afslappende ferie med familien. Der er en dejlig rummelig stue og spiseafdeling, hvor I kan spille sjove spil og bare nyde hinandens nærvær.

På de køligere dage kan du tænde op i brændeovnen, der ikke alene spreder varme, men også hygge. Her er desuden en varmepumpe, som I kan benytte jer af.

Der er også gratis internet, som børnene sikkert vil glæde sig over. Men du kan også lige tjekke vejrudsigten og planlægge feriens udflugter.

Lukket terrasse og god beliggenhed nær stranden

I sommerhalvåret indbyder terrassen til rigtig sommerhygge med måltider i det fri, bare tæer og afslapning i liggestolen.

Og når du vil til stranden, skal du blot gå 150 meter mod vest. Her kan du gå lange ture, lege med børnene eller tage en frisk dukkert.

Senere kan du hoppe i saunaen og spaen – ren velvære for både krop og sjæl.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2799

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Häuschen für 2 Paare und 2 kleinere Kinder. Erholung ist vorprogrammiert durch eine wundervolle Aussicht auf die Dünen und die unmittelbare Nähe zum Wasser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Rustikales und gepflegtes Feriendomizil, mit Sauna und Whirlpool, für 6 Personen in Strandnähe zum Seele baumeln lassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in toller Strandlage direkt hinter den Dünen. Ausreichend Platz für einen entspannten Urlaub. Mit Sauna und Whirpool zur Entspannung. Im Haus alles notwendige vorhanden, manches vielleicht schon leicht in die Jahre gekommen, aber dennoch nutzbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1991

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...