Særdeles hyggeligt feriehus i Vestjylland, Danmark

3.5
icon
icon
icon
icon

Heden 1, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2406
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Gæsterne siger: icon icon

Særdeles hyggeligt stråtækt feriehus i Vestjylland, Danmark. Beliggende på god naturgrund tæt på stort hedeområde. Dejlig udsigtsaltan og gode terrasser med havemøbler og liggestole. 3 soveværelser på 1. sal.

Hyggeligt feriehus i Vestjylland, Danmark

Lyst og hyggeligt indrettet feriehus med stilfuld og personlig indretning. Rustikke loftsbjælker og et dejligt lysindfald gør huset rigtig indbydende. Et funktionelt køkken er forbundet med spiseafdeling og en meget komfortabel opholdsafdeling, hvor brændeovnen hygger. På 1. sal findes 3 charmerende soveværelser beregnet til 6 personer. Familiens hund er velkommen.

Fra det ene soveværelse er der adgang til en god altan, hvorfra man kan nyde solen og udsigten over den storslåede natur i Vestjylland, Danmark. Ligeledes de afskærmede og velmøblerede terrasser indbyder til ophold i den friske havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2406

D.
sagde , Danmark

Der var roligt og det var tæt på naturen. Virkelig dejligt at bo tæt på havet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.961
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L).

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...