Skønt bjælkehus med sauna tæt på Vesterhavet i Danmark

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 388, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2160
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer du om at have Vesterhavet lige udenfor døren på din ferie i Danmark? Så er dette hyggelige og velindrettede bjælkehus kun 50 m fra stranden det helt rigtige valg. Her er plads til 6 personer. Og I får både sauna, vaskemaskine og gratis trådløst internet.

Skønt bjælkehus med sauna

Dette rustikke og charmerende bjælkehus har et godt udstyret køkken og en stor velmøbleret stue med trævægge, der giver en ualmindelig god atmosfære af feriehygge. Her er både brændeovn, TV, DVD og stereoanlæg til at understrege den afslappede feriestemning. Det trådløse internet kan naturligvis benyttes gratis. Efter dagens oplevelser er det en fornøjelse at stresse af i husets sauna. Huset har 3 gode soverum – 2 med dobbelt- og 1 med enkeltsenge – alle med komfortable boxmadrasser.

Skøn beliggenhed

Det skønt beliggende feriehus har et stort flisebelagt terrasseareal, hvoraf en stor del er overdækket og helt lukket. Her finder I naturligvis gode havemøbler og liggestole, hvor fra I kan nyde naturen og bølgebruset fra Vesterhavet. For at nå den dejlige sandstrand skal I blot gå over klitten og derefter nyde trave- eller badeturen.

Ferie ved Vesterhavet i Danmark

Er den daglige strandtur ikke nok, ligger dette feriehus på den attraktive Holmsland Klit med hovedbyen Hvide Sande godt placeret med henblik på aktiviteter og oplevelsesmuligheder. Prøv f.eks. at købe en fisk fra kutteren på havnen, eller tag en strøgtur mellem de mange butikker og restauranter i byen og lad jer friste af en sejltur på hav eller fjord med Bramsejlskonnerten Maja af Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2160

D.
sagde , Danmark

Rigtig hyggeligt bjælke-feriehus med den perfekte beliggenhed. Praktisk med vaskemaskine, opvaskemaskine og 3 små soveværelser. Beliggende lige ved Vesterhavet. 100 % hygge med brændeovn og sauna. Kun lidt varmt vand i brusebad. Dårlig lugt fra badeværelset.50 meter fra det storslåede Vesterhavet, masser med fantastiske klitter at lege, hoppe og gå i. Desuden fine stier gennem klitter og natur, som næsten ligner månelandskap.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...