Godt feriehus med aircondition kun 250 m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 299, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2159
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt feriehus med god beliggenhed på en rolig klitgrund, meget tæt på stranden. Her er 2 skønne terrasser, heraf en er helt lukket. Hyggeligt og funktionelt indrettet hus til 4 personer med bl.a. brændeovn, sauna, gratis trådløst internet og energibesparende varmepumpe/aircondition.

Dejligt feriehus med aircondition

Dette velbeliggende feriehus er godt indrettet med et åbent køkken, spiseafdeling og to hyggelige opholdsstuer med komfortable lædermøbler, der understreger den indbydende og afslappede atmosfære. I dette feriehus finder I både sauna, brændeovn og TV med parabol samt gratis trådløst internet. Huset er desuden udstyret med en energivenlig varmepumpe, der om sommeren fungerer som behagelig aircondition.

Tæt på stranden

Med kun 250 m til stranden og med den storslåede natur på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er dette feriehus med sin dejlige beliggenhed et oplagt valg for familier eller vennepar, som sætter pris på både fred og ro på de skønne møblerede terrasser – en helt lukket – og mulighed for hyggelige grillaftener i den friske, salte nordsøluft.

Gode udflugtsmuligheder

Den korte afstand til byerne i området – Hvide Sande, Søndervig, Ringkøbing – gør at tilbuddene om aktiviteter og oplevelser er nærmest uudtømmelige, f.eks. surfing, vandskiløb, lystfiskeri, restaurantbesøg eller blot slentreture på havnen med en stor is eller lidt shopping.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2159

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist praktisch eingerichtet. Die große Terrasse die zum Teil überdacht ist gefällt und sehr gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleineres, sehr gemütliches Ferienhaus… Die Lage zum Strand ist super… Was ich besonders schön fand war, dass gleich 3 Hunde erlaubt waren… Die Terrasse ist eingezäunt, super für Kinder oder Hunde… Für 4 Personen völlig ausreichend, wir hatten genug Platz, um unsere Sachen zu verstauen… Von uns gibt es eine klare Empfehlung

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig gelegendes Ferienhaus in strandnaher Lage.Eingezäunte
große Terrasse ideal für Hundebesitzer. Super auch die große Terrassenüberdachung dadurch Aufenthalt im Freien Relaxen /Grillen auch bei schlechten Wetter möglich.Supermarkt ca.1KM entfernt Strand ca.300xMeter .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.600
Renoveret / Byggeår:1986 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...