Dejligt feriehus til op til 5 personer i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 90, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2060
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 90 venter jer dette hyggelige træsommerhus med en dejlig rolig beliggenhed på en delvist lukket grund på en stille sidevej. Der er 2 dejlige terrasser, hvorpå I kan nyde de lyne sommerdage.

Feriehus med ugeneret beliggenhed

Det hyggelige træhus ligger på en afskærmet og delvist lukket naturgrund i Bjerregård tæt på den lokale købmand. Velegnet til familier med børn. Feriehuset har 2 gode terrasser, så I kan placerer jer efter solen. Terrasserne har gode havemøbler, liggestole og grill, så maden kan tilberedes udendørs i den fredfyldte natur.

Hyggelig stue med brændeovn

Feriehuset er til 5 personer og er velindrettet med 3 soveværelser, som består af 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge samt 1 køjeseng.

Her er stue/alrum med loft til kip og træbeklædte vægge, som giver en god, hyggelig sommerhusatmosfære. I stuen er der desuden en hyggelig alkove til en afslappende stund og en god brændeovn til supplerende opvarmning og ekstra hyggelig feriestemning. Der er en energibesparende varmepumpe, som I med fordel også kan benytte jer af. Der er gratis trådløst internet i hele sommerhuset.

Sommerhusets badeværelse er med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. 

Ud på tur i Danmark

Den skønne sandstrand ligger kun ca. 1 kilometer væk og indbyder til gode traveture for hele familien. Familiens udflugter går naturligvis til de mange seværdigheder her på den yderste vestkyst af Danmark. Der er rige muligheder for oplevelser på hele den langstrakte Holmsland Klit. Det kan bl.a. anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, den hyggelige fjordby Ringkøbing, fuglereservatet Tipperne eller Nyminde Plantage. 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2060

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, für uns 2 war es super, wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus. Super ausgestattet. Leider keine Spülmaschine

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist klein und fein und man kann sich dadrin wohlfühlen. Den Strand kann man gut zu Fuß innerhalb von 15 Minuten erreichen und den Kaufmann innerhalb von 10 Minuten. Wer keine Sauna und kein Whirlpool braucht, ist in diesem Haus gut aufgehoben.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.220
Renoveret / Byggeår:2024 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...