Pænt og rummeligt feriehus på naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 270, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1445
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Dejligt og rummeligt feriehus for 6 personer, renoveret i 2013 og beliggende på en naturgrund. Huset er opført i træ og har, udover TV med parabol og radio, trådløst internet, som er gratis at benytte. 3 soverum med i alt 6 sovepladser og 2 badeværelser.

Hyggelig indretning

Køkkenet i huset, som er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine og fryser er i åben forbindelse med stuen, som indeholder spiseafdeling og 2 hyggeområder. Her findes fladskærmsTV med parabol samt radio. Trægulvene og de træbeklædte vægge går igen i to af de tre soverum, hvoraf to er med fortræffelige dobbeltsenge og det ene med to enkeltsenge. De to af soverummene har direkte udgang til terrasserne. Huset har 2 gode badeværelser med gulvvarme. I huset er der trådløst internet, som kan benyttes ganske gratis.

Udendørs

Uanset vindhjørnerne kan der altid findes læ på de delvist overdækkede og velafskærmede terrasser. Her kan man hygge sig ugeneret i de dejlige havemøbler og tilberede maden på den tilhørende grill. For børnene er der gode legemuligheder med både sandkasse og gynge.

Hav og fjord

Fra huset, som ligger i Bjerregård i den sydlige ende af Holmsland Klit, er der kun få minutters gang til det store Vesterhav, hvor badestrandene findes eller til den lidt roligere Ringkøbing Fjord, hvor man virkelig kan nyde roen og den storslåede natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...