Strandnært og børnevenligt feriehus med udespa

3.5
icon
icon
icon
icon

Vibevej 8, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86167
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til dette skønne feriehus, hvor der er kredset om den afslappende feriestemning! ET dejligt feriehus plads til hygge og afslapning i sauna og udespa samt et børnevenligt udemiljø med legehus og lukket terrasse. Mange gange velkommen på Vibevej 8.

Lyse, praktiske og rummelige omgivelser

På Vibevej 8 ligger dette utrolig hyggelige feriehus med et godt køkkenalrum med komfortable møbler og plads til alle gæster ved spisebordet. Her kan op mod otte feriegæster folde sig ud på de 119 m2. Køkkenalrummet, feriens samlingspunkt, forenes med den hyggelige stue, hvor de store vinduespartier bidrager med et fantastisk lysindfald. Farverne er holdt i rolige nuancer, og i sofaen kan I flade ud med en god film på fladskærmen. Hyg jer med madlavning i køkkenet eller brætspil omkring bordet – mulighederne er mange for at skabe nogle dejlige ferieminder med dine nærmeste.

De to badeværelser har begge gulvvarme, og på det ene har I adgang til saunaen. Tænd op i saunaen efter en lang gåtur ved havet få at blive varmet ordentlig igennem. Nyd varmen og glem hverdagen for en stund. Praktisk har feriehuset et stort bryggers, hvor der er god plads til overtøjet samt en vaskemaskine. I alle fire soveværelser har I god mulighed for opbevaring. To af soveværelserne er udstyret med dobbeltseng, 2x90x200, mens de andre to soveværelser er udstyret med dobbeltsenge der måler 140×200.

Udespa og børnevenligt udemiljø med lukket terrasse

Stuens terrassedør fører jer ud på den dejlige terrasse, som er lukket. Om sommeren kan I derfor trygt lade døren stå åben og lade børnene lege. Her kan I nyde solskinstimerne. Her kan I endda hoppe i det store udendørs boblebad, som har plads til seks personer. På den dejlige afskærmede terrasse kan I holde nogle skønne grillaftner og efterfølgende bage snobrød eller riste skumfiduser hen over bålfadet? Som en lille bonus er her også et lille legehus til børnene.

Ferie i Havneby på Rømø

Havneby er den største af de populære feriebyer tæt på vandet på Rømø. Her er man tæt på Vadehavet, som er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Alt efter årstiden kan I opleve kæmpe stæreflokke lave sort sol, I kan spotte sæler eller deltage i østerssafari. Besøg ved Vesterhavet er også et must. Sønderstrand ligger kun 400 meter herfra, og her kan I tilbringe flere timer hver dag, hvis I holder af badeferie, vandreture, drageflyvning eller bare nyder nærheden til havet. Er I heldige, kan I måske finde et stykke rav.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 725
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (185 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...