Familie- og hundevenligt feriehus på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønderbyvej 3, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86133
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Dette feriehus på Sønderbyvej 3 på Vesterhavsøen Rømø er noget helt særligt. På 124 smagfuldt indrettede kvadratmeter kan op til otte personer holde en aktiv vesterhavsferie, og hunden er også velkommen. Her er fokus på aktiviteter for alle – voksne, børn og hunde, så I kan i fulde drag nyde faciliteter som bordfodbold, spabad og sauna samt udekøkken, bålplads, basketballkurv, rutsjebane og trampolin. Desuden er der en agilitybane til hunde. Ladestik til el-bil er ved sommerhuset.

Komfortabel indretning med sans for detaljer

På Sønderbyvej 3 behøver du aldrig at kede dig – her kan du være aktiv eller slappe af i det tempo, der passer dig. Den charmerende vinkelstue har originale Rømø-detaljer i indretningen, blandet fint sammen med en moderne og komfortabel møblering. Slap af i sofaen og følg samtidig med i, hvad der sker på terrassen. I forbindelse med stuen er det åbne, rummelige køkken med en køkken-ø. Her er alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Imens kan nogle holde jer med selskab med et glas vin ved køkken-øen. Om aftenen kan de voksne slappe af i saunaen i annekset eller nyde en tur i spaen. Imens kan børn og barnlige sjæle give den gas på sommerhusets Playstation 3, Nintendo Wii eller spille en omgang bordfodbold.

I de 2 badeværelser er der god plads til både den daglige hygiejne og til wellness. I forbindelse med det store badeværelse i annekset er der spabad og en lækker sauna, og udover det andet badeværelse er der også et gæstetoilet i sommerhuset. Bryggerset har vaskemaskine og tørretumbler, så I kan friske garderoben eller håndklæderne op i løbet af ferien. I de 4 soveværelser er der henholdsvis 3 komfortable dobbeltsenge og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge, så I har flere muligheder for at fordele jer optimalt. Feriehuset opvarmes med solpaneler og der er en energibesparende varmepumpe, som hurtigt og effektivt sørger for et behageligt indeklima og en god temperatur. Desuden er der ladestik til el-bil ved feriehuset.

Udendørs aktiviteter

Slap af på terrassen med solbadning i de komfortable liggestole eller træk jer tilbage i havemøblerne, så I kan følge med i de øvrige aktiviteter herude. Til børnene er der sandkasse, gynge, legehus, trampolin, rutsjebane, fodboldmål, basketballkurv og 3-i-1-legebord, så de behøver ikke at kede sig. Agilitybanen til hunde er en oplagt øveplads, hvor hundene både bliver udfordret fysisk og mentalt. Udekøkkenet og gasgrillen trækker nok mere i de voksne, som kan tilberede et lækkert fælles grillmåltid, som I kan nyde sammen, imens skyggerne bliver lange. Tænd for terrassevarmeren, hvis det begynder at blive køligt, det forlænger samværet og øger hyggen.

Ferie på idylliske Rømø

Sommerhuset på Sønderbyvej 3 ligger i nærheden af charmerende Havneby. Herfra er kun ca. 1 km til Vadehavet og ca. 2,2 km til Sønderstrand. Er du naturinteresseret, så husk at tage kikkert med. Vadehavet er opført på UNESCO’s verdensarvsliste, og her kan man tilbringe timevis i nærkontakt med naturen. Alt efter årstiden arrangeres sæl- eller østerssafari i området, og når stæreflokkene danner sort sol er det en naturoplevelse uden lige.

Med ferie på Rømø er der uendelig adgang til nogle af Europas fineste sandstrande. Et besøg ved Vesterhavet er altid en imponerende oplevelse – både for børn og voksne.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:124 / 4.334
Renoveret / Byggeår:2010 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...