Ugenert, stråtækt sommerhus med saltvandspool på Rømø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gl Skinnevej 10A, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82030
14 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 25
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nyd det azurblå 30º varme vand i swimmingpoolen som en behagelig oplevelse. Ingen klortilsætning er nødvendig i en saltvandspool, hvor hygiegne og vandkvalitet kontrolleres og reguleres konstant. Hverken hos store eller små irriteres hud og øjne i denne pool og badetøjet bleges heller ikke.

2 elbiler eller plug-in hybridbiler kan oplades samtidig på husets 2 ladestationer (medbring venligst kabel/adapter). Desuden tilbydes husets gæster gratis, trådløs fibernetforbindelse.

Velisoleret og energivenligt feriehus med god indretning og masser af plads

Dette flotte og velisolerede poolsommerhus er udstyret med 2 varmepumper. En luft til luft varmepumpe til energivenlig opvarmning af boligen. Yderligere en energivenlig poolvarmepumpe samt omfattende isolering og energibesparende foranstaltninger under husets løbende renovering har reduceret poolsommerhusets samlede energiforbrug med en tredjedel.

Husets smagfulde og elegante indretning er lyst og unikt udført i 2 plan og de to rummelige opholdsstuer har plads til alle husets gæster. En helt speciel arkitektur med panoramavinduer mod syd og loft til kip giver den ene stue på 44 m² et rummeligt, lyst og atmosfærefyldt præg. Stuen er indrettet med komfortable lædermøbler, 70” 4K UHD LED Smart TV med Chromecast, 5.1 surround sound med Bluetooth, parabol, Blu-Ray afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller, trådløse opladere til smartphones samt en effektiv brændeovn. En kraftig varmepumpe sikrer energivenlig opvarmning af hele boligen om vinteren og aircondition om sommeren. Fra stuen er der gennem et bredt glasparti et godt overblik over den 25 m² store pool.

Det åbne køkken er praktisk kombineret med den store afskærmede spisestue. Flot, funktionelt køkken (2012) med god skabsplads, 2 nye selvafrimende køle-/fryseskabe med en samlet frysekapacitet på 190 liter, nyere varmluftsovn med grill og pyrolyse, nyere induktionskogeplader, 3-funktions mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Poolhuset har fem soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge med boksmadrasser samt vinterdyner, sommerdyner, puder og rullemadrasser. Det ene værelse i stueetagen har sågar en 180 cm bred dobbelt køjeseng med 4 boksmadrasser. I et af værelserne på 1. sal kan dobbeltsengen nemt adskilles til 2 enkeltsenge. På hvert værelse er der et Full HD LED TV med valgfri digitale kanaler. På det ene værelse endda et 40” Full HD LED Smart TV med Chromecast.

I opholdsstuen på 1. sal – med frit udsyn over opholdsstuen i stueetagen – er der en sovesofa med topmadras til 2 personer samt et 32” Full HD LED Smart TV med valgfri digitale kanaler og DVD-afspiller.

To komplette og i 2015 renoverede badeværelser samt sauna. Badeværelserne er med toiletter og bruser samt skridsikre gulvfliser. I det største badeværelse er der vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang til saunaen med to gennemgående bænke. Såvel badeværelser som køkken, spisestue og poolrum har gulvvarme.

En energivenlig varmepumpe opvarmer saltvandspoolen til 30 °C, hvor vandkvaliteten reguleres konstant. Et ophold i det oplyste, azurblå bløde vand er derfor absolut en behagelig oplevelse. Poolrummet er yderligere udstyret med en 2-personers spa med vand- og luftmassage og en ekstra bruser.

Af hensyn til øens rige fugleliv, mange harer og rådyr samt græssende kreaturer og får skal hunden altid føres i snor.

Store terrasser og fantastisk beliggenhed

Dette veludstyrede stråtækte sommerhus i træ har en sjælden dejlig beliggenhed – i bunden af et lukket vænge og ugenert i en lysning i skoven. Huset er omkranset af høje træer, der dog ikke skygger for solen på husets to terrasser, hvor der på de 107 m2 er både morgen- og aftensol samt læ. Her indbyder pæne havemøbler og den store stengrill til hyggelige grillaftener sommeren igennem.

Til børnene er der legeplads med en stor trampolin, gynger og overdækket sandkasse samt beachvolley-bane foran sommerhuset.

Poolsommerhuset er placeret i Danmarks største Nationalpark og UNESCO verdensnaturarvsområdet Vadehavet – centralt på Rømø med korte gå-, cykel- og køreafstande til verdens bredeste badestrand (Lakolk badestrand 3200 m.) og Vesterhavet eller det fantastiske Vadehav på øens østside – Europas største spisekammer for trækfugle.

Dette velisolerede og energibesparende luksuspoolhus rummer perfekte rammer for en afslappende ferie år efter år og er ideelt til flere familier eller vennepar – uanset årstiden.

Ingen udlejning til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82030

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütliches, sauberes Ferienhaus in einer tollen Gegend. Es ist alles vorhanden was man für einen schönen Urlaub in einem Ferienhaus an Ausstattung benötigt. Der Pool war schön groß und durch das Salzwasser auch nicht groß gechlort. Das Haus liegt am Ende einer Sackgasse, dadurch war es wunderbar ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus, in dem es Ihnen an nichts fehlt. Gut in Stand gehalten, mehr als genug Platz (wir waren 9 Personen) und ein schöner Auszenbereich. Die Ausstattung des Hauses ist sehr komplett und umfangreich. Und schlieszlich ist das Hallenbad ein fantastischer Mehrwert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich, persönlich und gepflegt!



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:203 / 2.503
Renoveret / Byggeår:2022 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (190 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...