Lækkert 3-stjernet sommerhus til 6 personer på Fanø

3
icon
icon
icon

Strandgårdsvej 4, Rindby

- Sommerhusnr.: 72073
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Er I på udkig efter et feriehus, hvor der er rig mulighed for afslapning og kun 300 meter til stranden i Rindby? Så er dette dejlige og ikke mindst praktiske sommerhus på Strandgårdsvej 4 i Rindby med plads til 6 personer lige noget for jer. Husets er renoveret i 2022, og indeholder 3 soverum og et badeværelse fordelt på de 81m2. Her er ladeboks til el-bil, type II – husk at medbringe eget kabel.

Hygge for hele familien

I feriehuset er der tre lyse soveværelser med hver 2 enkeltsenge, der måler 90x200cm . I det indbydende badeværelse er der bruseniche, hr står vaskemaskinen også. Her behøver I ikke at fryse om fødderne, da der er indlagt gulvvarme. En energisparende luft til luft varmepumpe er med til at sikre et energivenligt ophold i feriehuset og et godt indeklima.

Køkken og alrum fremstår i en skøn forening. Det veludstyrede køkken er praktisk indrettet med blandt andet en opvaskemaskine samt en fryser til 40 liters opbevaring.

Når der skal hygges, kan I mødes og spille brætspil eller kort i de bløde lædersofaer, eller bare se en god film sammen på tv’et. Her kan I også tænde op i brændeovnen, hvor de knitrende flammer og skyggespil sammen med den behagelig varme, fuldender feriestemningen.

Åben og overdækket terrasse med grill

På den skønne 703m2 store naturgrund, der ligger godt i læ bag en stor klit, kan I hygge og dase i havemøblerne på den delvist åbne og overdækkede terrasse, hvor der også er opsat læhegn. Så her er der mullighed for udeliv i forskelligt slags vejr – også når der skal grilles diverse lækkerier. Når solen skinner kan I sætte jer til rette i solvognene med en god bog, og bare lade følelsen af afslapning skylle ind over jer.

Aktiviteter og oplevelser for alle

Fanø tilbyder aktiviteter for enhver smag. Efter en kort færgetur på 12 minutter, venter jer her en ferie i naturskønne omgivelser med mange muligheder. Det kan anbefales enten at medbringe eller leje et par cykler, da øen med sine 56km2 er nem at komme rundt på både til fods eller på cykel. Der er asfalteret cykelsti fra nord til syd. Man kan også med fordel både køre i bil og cykel på de brede sandstrande.

På Fanø er der masser af strandaktiviteter for store og små – lige fra blokart til sauna og sælsafari midt ude i en del af UNESCO’s Verdensarv – Vadehavet. Er I til god mad og shopping, er der butikker og gode madsteder for enhver smag og pengepung i alle byerne på øen lige fra Nordby til Sønderho til Rindby og Fanø Bad.

For at komme til Fanø, skal I et smut forbi Esbjerg, hvorfra færgen sejler flere gange dagligt. Overfarten tager blot små 12 minutter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 703
Renoveret / Byggeår:2022 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...