Indbydende feriehus til 6 personer i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Vindgaf 36, Rindby

- Sommerhusnr.: 72014
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Smukt indlejret i det flotte bakkelandskab, placeret på en naturgrund blot 700 meter fra det brusende Vesterhav, venter jer her dette lille og fine feriehus på Vindgaf 36. Feriehuset byder på en moderne og lys indretning og har plads til 6 personer. Her får I en perfekt base for en hyggelig ø-ferie. Den lille ø Fanø nås efter en 12 minutter færgetur fra Esbjerg.

Lys og moderne indretning – perfekt til en hyggelig ferie

Sommerhuset fremstår lyst og roligt med en indretning, der emmer af hygge. Den moderne og smagfulde indretning løber som en rød tråd igennem sommerhuset, og som man siger; nogle gange er mindre simpelthen mere. Sommerhuset er indrettet med et køkkenalrum, hvor hele familien kan være samlet. Her er både danske Tv-kanaler og en Chromecast. Det veludstyrede køkken er indrettet med opvaskemaskine, så opvasken hurtigt er klaret.

Fordelt på de i alt 65 m² har I 3 soveværelser til rådighed, hvoraf 2 er med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge, samt et badeværelse med gulvvarme. Dette sommerhus opvarmes med en energibesparende varmepumpe, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning.

Gode terrasser og natur lige uden for døren

Den 1381 m² store grund ligger godt afskærmet af buske, træer og en lille høj, så I her kan nyde jeres fridage i rolige og afslappende omgivelser. I har her 3 fine terrasser, hvoraf den ene er både afskærmet og overdækket. Her kan I bestemt finde en solrig eller skyggefuld plads, alt efter hvad I ønsker. Alle terrasser er udstyrede med gode havemøbler og solvogne, og en grill står også til jeres rådighed, så I kan nyde jeres aftensmad frisk fra grillen.

Den lille skønne ø Fanø har meget at byde på og er det oplagde sted til en rolig og afslappende ferie. I kan gå en tur gennem det kuperede landskab eller det omkringliggende sommerhusområde, eller I kan tage en smuttur til stranden.

Med et ophold på Vindgaf 36 har I kun 700 meter til den vidunderligt brede sandstrand. Her er der uendelige vidder og masser af plads til diverse aktiviteter som kitesurfing, one-wheeler skateboards og sandsurfere. Nyd synet, når dragerne svæver højt på himlen, og nyd jeres ferie på den skønne ø Fanø.

Den lille færge mellem Esbjerg og Fanø sejler på hverdage hvert 20. minut, så I har også rig mulighed for en hyggedag med shopping i Danmarks 5. største by.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72014

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig stue og særdeles veludstyret køkken.
Værelserne meget små.
Badeværelset mangler mekanisk udsugning.
Rigtig fine terrasser og udemøbler.
Dejligt ugenert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles rundum schön
Super ausgestattet
Toller Wohn und essbereich mit Küche
3 tolle Balkone für jeden Bedarf etwas

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig sommerhus og skøn naturgrund
Huset ligger smukt og ugenert.
Huset ligger så man nemt kan komme til både by og strand på cykel uden problem.
Hyggeligt og fin indretning

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.381
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...