Feriehus i to-plan beliggende på afskærmet naturgrund

3
icon
icon
icon

Nørballevej 63, Ho

- Sommerhusnr.: 61130
6 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
5700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

I plantagelignende omgivelser finder I dette fine sommerhus i Ho. Et fint sommerhus i to etager beliggende på en naturgrund med mange træer, der skærmer for omgivelserne. Her er plads til 6 gæster og gode faciliteter som brændeovn og en energivenlig luft-til-luft varmepumpe.

Lyst feriehus med knitrende pejs

Velkommen på Nørballevej 63 i Ho øst for badebyen Blåvand. Her kan dette feriehus danne rammerne omkring en afslappende ferie for op mod 6 feriegæster. Her er 3 fine soveværelser og 2 opholdsrum, hvor I kan samles.

I stueplan er et åbent og lyst rum med køkken, spisestue og opholdsstue i ét. Her er plads til fælles madlavning, spilleaftner og meget mere! Saml familien omkring et hyggeligt brætspil og mærk brændeovnens varme brede sig i rummet – helt perfekt på en kølig aften. Det er også i stueplan I finder husets toilet og badeværelse samt det ene af de 3 soverum. Praktisk er her en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, som holder strømomkostningerne nede, og en vaskemaskine, så I undervejs kan opfriske badehåndklæderne.

På førstesalen finder I de resterende 2 værelser samt endnu en opholdsstue. Fra opholdsstuen på førstesalen er der udgang til en overdækket balkon. Her kan I nyde morgenkaffen og høre fuglenes sang og kvidder. 

Stor naturgrund og gasgrill til de lune sommeraftner

Der er rig mulighed for hygge, leg og afslapning på den 2600 m2 store naturgrund. Fra stuen er der udgang til en delvist overdækket terrasse, hvor havemøbler og liggestolene venter på jer! Her kan I spille kort, solbade eller nyde en god krimi i solen. På de lune sommeraftner er det også her, at I kan nyde en lækker middag tilberedt på gasgrillen. Imens maden forberedes, kan ungerne samle appetit og lege på den grønne plæne, gynge eller bygge sandslotte i sandkassen.

Ho – masser af natur og gode aktiviteter tæt på

Det naturskønne og rolige ferieområde Ho byder på masser af natur via de mange cykel- og vandrestier gennem både klitter, skov og hedelandskabet. Det store naturområde Skallingen med den smukke hvide sandstrand er også et besøg værd!
Andre aktiviteter som golf i flere afskygninger, fiskesø, museumsbesøg i Tirpitz eller FLUGT og shopping i Blåvand og Esbjerg er alt sammen inden for kort køreafstand.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.596
Renoveret / Byggeår:2024 / 1984

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...