Charmerende feriehus med brændeovn – 700 meter fra stranden

2.5
icon
icon
icon

Strandgårdsvej 22, Rindby

- Sommerhusnr.: 72020
3 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en hyggelig ferie for et par eller en lille familie, er dette charmerende sommerhus med brændeovn på Strandgårdsvej 22 i Rindby på Fanø et oplagt valg. I feriehuset er der plads til op til 3 personer, og her er jeres hund også velkommen til at komme med på ferie. Sommerhuset har en dejlig beliggenhed med kun 700 meter til stranden.

Lys indretning med brændeovn og skøn udsigt

Det 55 kvadratmeter store sommerhus på Strandgårdsvej 22 i Rindby på Fanø byder indenfor til en hyggelig ferie i skønne omgivelser. Her bliver I mødt af en lys indretning med et skønt lysindfald, og fra sommerhuset vil I kunne nyde en skøn udsigt til klitterne, der ligger omkring feriehuset.

Det store samlingspunkt i feriehuset er alrummet, hvor der er åben forbindelse mellem køkken, stue og spisestue. Her er der lagt op til mange hyggelige feriestunder med madlavning, spil og film. Takket være Apple TV og Chromecast kan I streame jeres yndlingsfilm på ferien. Brændeovnen sætter prikken over i’et med sin knitren og varme.

Det charmerende sommerhus er indrettet med 2 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien. Derudover er der 1 badeværelse i sommerhuset.

Feriehuset er udstyret med gode praktiske faciliteter, som hjælper jer med det praktiske husarbejde. I køkkenet hjælper opvaskemaskinen med opvasken efter madlavningen, mens vaskemaskinen på badeværelset hjælper med tøjvasken. I sommerhuset har I desuden en varmepumpe, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis.

Flere skønne terrasser

Udendørs venter jer flere skønne terrasser, som I kan nyde de solrige feriedage på. Den ene terrasse vender mod nordøst, og denne terrasse er oplagt at søge mod, når I skal nyde dagens første kop kaffe. Denne terrasse er også helt lukket. Den anden terrasse vender mod sydvest, og her kan I nyde sol det meste af dagen.

På terrasserne kan I sætte jer til rette i havemøbler og liggestole, mens I bare slapper helt af og nyder ferien i solen. Som timerne går, og aftenen nærmer sig, kan I tænde op i sommerhusets grill og stege nogle lækre bøffer, som I kan nyde med et glas vin til på terrassen.

Blot 700 meter til stranden

Fra jeres ferieadresse på Strandgårdsvej 22 har I kun 700 meter til stranden, som I vil kunne nå til på kort tid til fods. Her kan I flyve med drager, gå en frisk, lang tur langs stranden eller noget helt tredje.

Fanø er et skønt ferieområde, hvor I kan opleve masser af skøn natur, og I kan udforske øen enten til fods eller på cykel. For at komme til Fanø skal I med færgen fra Esbjerg. Færgeturen tager blot 12 minutter, og så er I fremme på den skønne ø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72020

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr liebevoll und bedacht eingerichtet. Es hat einen besonderen Charme mit der gelben Hauswand, was auch dementsprechend leicht wiederzufinden ist. Manch' Einrichtung könnte einen frischen, neuen Touch gebrauchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und liebevoll mit Kunst und Kram diverser Jahrzehnte und mit Luebe zum Derail eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Charmantes kleines Ferienhaus in den Dünen mit 2 Schlafzimmern, ideal für Paare oder eine kleine Familie. Das Haus ist liebevoll eingerichtet und gut gepflegt und mit allem notwendigen ausgestattet. Das Bad ist eher rustikal und bietet keinen Luxus, reicht aber vollkommen aus. In direkter Nachbarschaft sind zwei andere Häuser, d.h. man sollte mit Nachbar*innen rechnen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.683
Renoveret / Byggeår:2020 / 1950

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...