Lyst og familievenligt sommerhus med have og trampolin

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60624
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Oplev en dejlig ferie i dette skønne sommerhus i Blåvand, beliggende på Sandtoftevej 12. Et indbydende sommerhus med brændeovn og et dejligt udeareal med hyggekroge, gynger og trampolin. Feriehuset, der er velegnet til ferie med børn, har plads til 6 gæster og ligger blot 1300 meter fra Vesterhavet. Hjertelig velkommen!

Afslappende atmosfære og plads til hele familien

På Santoftevej 12 i Blåvand byder den hyggelige atmosfære jer velkommen indenfor. Her er 65 m2 og hjerterummet er det fine alrum, der binder det funktionelle køkken og stue sammen. Her varmer brændeovnen, og familien kan samles til mange gode stunder; uanset om det er til filmhygge i sofaen eller omkring et lækkert måltid. Skønt er her også en energibesparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima.

De 6 sovepladser er fordelt 3 komfortable soverum, hvor I kan koble af og lade op efter en begivenhedsrig dag. Feriehusets badeværelse er udstyret med gulvvarme, og her findes også vaskemaskinen.

Solrige dage udenfor og perfekt til børnefamilierne

Fra alrummet er der direkte udgang til den fine terrasse. På terrassen, som delvist overdækket, finder I mange hyggelige siddepladser. Her står havemøblerne og et hyggeligt loungemøbel klar til jer! Slå benene op, læs en god bog og se børnene lege i haven. Den grønne plæne er perfekt til boldspil, og på trampolinen kan de hoppe mod skyerne. Til familiens mindste er her både sandkasse og gynger.

Mens der leges, kan der tændes op i grillen. Tilbered et lækkert måltid, måske hjemmelavet burger og ristede skumfiduser til dessert? Når timerne bliver sene, kan I tænde for terrassevarmeren.

Blåvand – feriebyen der byder på lidt af det hele

Dette feriehus har den ideelle beliggenhed til en ferie, der skal byde på lidt af det hele. Fra Hedetoftvej 146 er der 1300 meter til stranden og 1200 meter til centrum. Her findes et væld af gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker. Derudover er der også gode muligheder for en shoppingtur i Blåvands mange hyggelige butikker eller en god restaurantoplevelse.

I Blåvand og omegn er der attraktioner for enhver smag! I kan for eksempel besøge Blåvand Zoo, fantastiske museer som Tirpitz og FLUGT. Har I børn med, er Legoland en sikker vinder, der bringer smil og glæde til både børn og voksne. Fra Blåvand Fyr har I en fantastisk udsigt over Blåvand, og det er alle trapperne værd, når I kommer til toppen og kan se udover hele området og Vesterhavet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.600
Byggeår:1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...