Dejligt sommerhus til 8 personer i Blåvand med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 104, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60348
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset befinder sig på ferieadressen Sønder Vasevej 104 og har plads til 8 personer. De rolige omgivelser skaber hurtigt en dejlig feriestemning, og i den store have kan børnene frit boltre sig. Yderligere befinder sommerhuset sig midt mellem hav og by, og I har derfor kun 700 meter fra både stranden og indkøbsmuligheder.

Brændeovn skaber feriestemning

Dette dejlige sommerhus kan være med til at sætte rammerne for en god ferie i Blåvand. Køkken og stue er i åben forbindelse, så hele familien kan være samlet med hver sin aktivitet. Om aftenen kan I nyde hinandens samvær foran brændeovnen, som skaber ekstra feriestemning. Ellers kan I streame en god film via sommerhusets chromecast eller benytte tv-pakken.

Sommerhuset har 2 badeværelser med gulvvarme. I det ene badeværelse finder i en vaskemaskine. Yderligere har sommerhuset også en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima uden store omkostninger. Samtidig kan I overlade opvasken til opvaskemaskinen, og bruge tiden fornuftigt sammen med hinanden.

Sommerhuset har desuden tre soveværelser med dobbeltsenge og to værelser med enkeltsenge.

Fin og stor terrasse

Dette sommerhus har en fin og stor delvis overdækket terrasse, hvor de solrige dage kan nydes. Her finder I diverse havemøbler samt en kulgrill, hvor I hurtigt og nemt kan tilberede et lækkert måltid.

I haven finder I også et gyngestativ til familiens mindste.

Rolig beliggenhed med kun 700 meter til indkøb og strand

Sommerhuset på Sønder Vasevej 104 befinder sig kun 700 meter fra den hvide sandstrand. Det kræver derfor kun en gåtur, og så er I nærmest nede i sandet og vandkanten. Yderligere har I også kun 700 meter til indkøb og Blåvand centrum, som byder på oplevelser i form af specialbutikker og cafébesøg.

Feriehuset befinder sig desuden på en rolig beliggenhed, hvor I ugeneret kan nyde jeres ferie i fred og ro.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60348

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhiges, sehr geräumiges Haus. Schön eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei dem Ferienhaus handelt es sich um ein helles und geräumiges Feriendomizil. Das lichtdurchflutete Wohnzimmer bietet Platz für gemeinsame Abende auf der großen und bequemen Couch. Die Küche ist gut ausgestattet und man kann dort ohne große Probleme gut Kochen, um anschließend am großen Tisch zu essen. Falls man sich auch mal aus dem Weg gehen möchte, steht noch im Eingangsbereich eine kleine Sitzmöglichkeit zur Verfügung, wo man sich zurückziehen kann und mit Blick in den großen und gepflegten Garten ein Buch genießen kann. Die Schlafzimmer haben eine angemessene Größe, ebenso gilt dies für die Badezimmer.
Die Umgebung lädt zum Spazieren ein, gerade da der Strand ca. 10 Gehminuten entfernt ist.

Zusammenfassend kann man sagen, dass man seinen Urlaub hier genießen und die Seele baumeln lassen kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügig geschnittenes Ferienhaus in dem man alles vorfindet was man so braucht für einen gelungenen Urlaub.
Sollte doch mal etwas fehlen wie bei uns ein Dosenöffner, dann schafft Esmark sofort Abhilfe.
Das Ferienhaus hat eine super zentrale Lage. Wir haben die ganze Woche kein Auto gebraucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:140 / 1.923
Renoveret / Byggeår:2021 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...