Moderne poolhus tæt på stranden med luksus-udendørsfaciliteter

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 2B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60478
12 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Det moderne poolhus på Sønder-Vasevej 2B i Blåvand emmer af luksus. Feriehuset er 250 m2 stort og er bygget i 2021, og her finder I mange gode faciliteter såsom et stort aktivitetsrum, pool, spa og udendørssauna. Der er der plads til 12 personer, og feuriehuset egner sig derfor godt til en ferie med flere familier eller en stor vennegruppe. Dette dejlige feriehus ligger blot et stenkast fra indkøbsmuligheder og den vestjyske sandstrand, hvor I kan få en masse timer til at gå. Der er også en ladestation til jeres el-bil ved ferieboligen, og bemærk, at forbrug af strøm og vand er inkluderet i prisen.

Feriehus med moderne indretning, pool og aktivitetsrum

Sommerhuset på Sønder-Vasevej 2B byder på alt det udstyr, som I har brug for på en ferie og mere til. I det store opholdsrum er der højt til loftet, og de flotte kvalitetsmøbler indbyder til afslapning og fælles hygge. Ved siden af opholdsrummet ligger det store og lyse aktivitetsrum, hvor I kan afholde små turneringer i både billard og bordtennis.

I det lyse og rummelige køkken med kogeø og moderne udstyr kan I være sammen om madlavningen og bagefter nyde den gode mad ved det store spisebord. I kan også nyde udsigten til den vajende marehalm gennem de store vinduespartier i køkkenet, hvor der også er udgang til den dejlige terrasse.

Feriehusets to badeværelser er moderne og elegant indrettet og har naturligvis gulvvarme. Sovepladserne er placeret på to forskellige sider af huset, så I kan dele dem godt op – f.eks. hvis I holder ferie med 2 familier. I alt er der 4 soveværelser med komfortable dobbeltsenge og 2 hemse med i alt 4 sovepladser. Alle soveværelser er smukt indrettet med lyse paneler og skabe og er udstyret med eget fjernsyn.

Et af de helt store højdepunkter ved feriehuset er den moderne pool, som både indbyder til afslapning og til timevis af sjov og plask i det blå vand og med den udendørs spa og sauna, er der alle muligheder for at få wellness som en del af ferien.

Hele feriehuset opvarmes desuden med en varmepumpe, som driver gulvvarmen på en energibesparende måde, og I behøver ikke bekymre jer om forbruget af el eller vand, da dette er inkluderet i prisen.

Feriehus med både 6 personers udespa og udendørssauna

Fra opholdsstuen har I adgang til den rummelige, overdækkede terrasse, hvor I kan sidde i læ for Vestenvinden og på de kølige dag få varmen fra strålevarmerne. Fra køkkenet er der adgang til den åbne og delvis afskærmede terrasse, hvor I kan nyde en dejlig middag kreeret af feriens grillmester.  Skulle I have lyst til en middagslur, eller er vejret til solbadning, er der naturligvis solvogne og parasol til jeres rådighed.

Feriehuset er beliggende på en stor og smuk naturgrund med både trampolin og volleyballbane. Når aftenen falder på, kan I tænde bål på bålpladsen og grille pølser eller skumfiduser, og for fritidsenthusiasten kan natten tilbringes i den flotte shelter.  

Gæster i dette feriehus må elske luksus og wellness, og her kan I jo nyde både en dejlig varm udesauna og en boblende spa til en stille morgenstund eller den smukke solnedgang. I sommerhalvåret er der også en udebruser, hvor I kan få et forfriskende skyl eventuelt efter en tur i det brusende Vesterhav.

Blot 300 meter til stranden og andre nærliggende aktiviteter

Kun 300 meter adskiller jer fra Vesterhavet og de brusende bølger. Her kan I dyrke alle former for vandsport, bygge sandslotte, samle skaller og måske være heldige at finde rav. Den flotte rene sandstrand lokker også til en tur i bølgerne eller også en god lang gåtur langs vandet. 

Den livlige handelsgade med de mange butikker, caféer og restauranter ligger i gåafstand fra feriehuset, og der befinder sig også kulturelle aktiviteter i nærheden. I kan for eksempel besøge Blåvandshuk Fyr og nyde den smukke udsigt, tage en tur til Blåvand Zoo eller høre om de spændende historier fra krigen i Tirpitz Museum, ligesom alle naturoplevelser langs Vestkysten er indenfor køreafstand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60478

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super und optimal für zwei bis drei Familien mit Kindern geeignet. Die Lage ist perfekt: der Strand und die Einkaufsmöglichkeiten sind fußläufig zu erreichen. Die Ausstattung des Hauses ist toll, vor allem der Innenpool, Außenwhirlpool und die beheizte Terrasse. Wer mit kleinen Kindern reist, sollte beachten, dass die Treppe ins Obergeschoss recht steil ist. Ansonsten ist das Haus mit allem ausgestattet, was benötigt wird. Wir empfehlen es auf jeden Fall weiter.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus ,super eingerichtet und tolle Lage .

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gut ausgestattetes Ferienhaus. Das Haus hat alles was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:250 / 1.781
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...