Luksuriøst poolsommerhus i Blåvand med sauna og udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Søren Gades Mark 22A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60279
8 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om luksuriøse omgivelser på jeres næste ferie? Så er dette femstjernede poolhus i Blåvand et godt bud på jeres næste feriebolig. Sommerhusets stilfulde indretning har alt, hvad feriehjertet begærer – blandt andet indendørs swimmingpool, sauna, vinkøleskab og en lækker terrasse med udendørs spabad.

Masser af highlights på ferien – pool, sauna og lækker terrasse med udendørs spa

Med ferieadresse på Søren Gades Mark 22A er I sikret en masse fede highlights på ferien. Her kan I for eksempel holde badeferie hele året rundt, eftersom feriehuset rummer en stor poolafdeling med swimmingpool, sauna og ekstra bruser.

Fra poolområdet er der udgang til ferieboligens lækre terrasse. Med afskærmning og delvis overdækning kan I altid være sikre på at have ly og læ, mens I nyder den friske luft og Blåvands naturskønne omgivelser. På terrassen står desuden et stort udendørs spabad, der giver anledning til masser af wellnessoplevelser i det fri. Her kan I sidde under stjernehimlen og nyde tilværelsen med et koldt glas vin.

Stilfuldt 8 personers-sommerhus med pejseindsats og vinkøleskab

Poolhuset, som er opført i 2021, råder over hele 190 kvadratmeter og plads til op til 8 gæster. En stilfuld indretning i flotte kvalitetsmaterialer skaber en rød tråd fra ende til anden og sætter den helt rigtige atmosfære på den luksuriøse ferie.

Hele sommerhuset er udstyret med gulvvarme, og alrummet er indrettet med pejseindsats, som tilfører ekstra varme og ikke mindst hyggelig stemning. Det veludstyrede køkken med køkkenø bliver samlingspunktet, når aftensmaden skal tilberedes, og som en ekstra bonus er der et vinkøleskab, så I altid kan nyde et koldt glas hvidvin eller rosé.

Bo på læfyldt naturgrund i Blåvand med kort vej til stranden og centrum

Fra den læfyldte naturgrund på Søren Gades Mark har I hverken langt til det ene eller det andet. I kommer til at bo et par minutters kørsel fra den nærmeste strandopgang ved Hvidbjerg Strand, hvor der er en tilstødende parkeringsplads.

Der er ligeledes kun et par minutter i bil til Blåvands centrum. Den populære ferieby har alt fra supermarked og diverse forretninger til lækre bagerier, spisesteder og iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60279

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geräumig, komfortabel, mit allem ausgestattet, unheimlich gemütlich ( besonders bei Schnee im Januar und einem Kaminfeuer ) und der Innenpool den man vom Esszimmer aus betritt "Der Hammer".

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist wunderschönes Haus alles da was man braucht und nicht teuer

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine tolle Urlaubswoche in dem modernen und sehr schönen Ferienhaus. Der Pool und die Sauna waren sauber und ein Highlight des Hauses.
Wir waren zu viert (2 Erwachsene und zwei Kinder) und die Größe war hierfür perfekt.
Aufgrund der Aufteilung wäre es auch mit zwei Familien gut möglich, auch wenn es dann im Wohnzimmer und auch im Pool (sofern alle auf einmal drin wären) doch eng würde.
Dass die Häuser eng beieinander stehen, empfanden wir nicht so. Aufgrund der Bepflanzung konnte man von der Straße nicht oder jedenfalls nicht ohne stehen zu bleiben ins Haus oder die Terrasse sehen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 2.335
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...