Femstjernet sommerhus med udespa, sauna og udebruser i Blåvand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 64, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60264
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Strandnært og naturskønt ligger dette femstjernede sommerhus, der indbyder til en lækker og afslappende ferie. Sommerhuset på Horns Bjerge 64 er skønt indrettet og har en helt fantastisk terrasse: Her finder I både en lækkert udespa, en skøn sauna at få varmen i samt en udebruser, I kan skylle jer under efter en tur over klitterne til den nærliggende strand. I feriehuset er der plads til op til 8 personer og 2 hunde.

Moderne lys indretning med komfortable møbler og gulvvarme

I dette lækre nybyggede (2020) sommerhus på Horns Bjerge 64 i Blåvand er der lagt op til en fantastisk ferie i femstjernede omgivelser. Sommerhuset er lyst og indrettet med komfortable møbler, og her vil I med garanti komme til at føle jer hjemme under ferien.

4 soveværelser, 2 badeværelser og et stort opholdsrum er at finde i dette sommerhus. Tilbring ferietiden sammen i opholdsrummet med fælles madlavning, hyggelige brætspil og gode film – alt imens klarer opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren husarbejdet, så I slipper for det og i stedet kan bruge ferien sammen.

Sommerhuset varmes op af en energivenlig luft-til-vand varmepumpe, og der er gulvvarme i hele huset som i vil nyde. På begge badeværelser er der desuden lækre dobbeltbrusere.

Luksus på den store terrasse med udespa, sauna og udebrus

Sommerhuset har også et helt fantastisk udeområde. Her er en stor, overdækket terrasse, der er aflukket med plankeværk – helt perfekt, hvis der er børn og hunde med på ferien. Til børnene er der også en sandkasse og en trampolin i haven, som de kan lege i og have det sjovt.

På terrassen står et lækkert udespa, der kan bruges på alle tider af året. Uanset hvornår på året, I er i sommerhuset, så er en tur i udespa altså helt fantastisk. Her kan I ligge udenfor og slappe fuldstændig af i det varme vand – det vil I ikke gå glip af!

I forbindelse med terrassen finder I også en skøn sauna – det helt perfekte sted at få varmen igen efter en tur over klitterne til Vesterhavet, der kun ligger 1 kilometer væk. Efter en tur til stranden kan I med fordel skylle jer under den udendørsbruser på terrassen for at undgå for meget sand over det hele.

Der skal selvfølgelige ikke mangle noget, når I vil rykke ferien udendørs og nyde det gode vejr. Der findes også en stor åben terrasse mod syd med liggestole, havemøbler og en grill klar til jer, så I kan få mest muligt ud af de solrige feriedage – helt fra morgenstunden og til sent ud på aftenen.

Gode strande i Blåvand og kun 1 kilometer til Vesterhavet

Sommerhuset på Horns Bjerge 64 ligger i den dejlige ferieby, Blåvand. Her finder I nogle af Danmarks allerbedste badestrande, og fra sommerhuset har I kun 1 kilometer til den nærmeste strand. Desuden er der kun 600 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Blåvand er en populær ferieby, og det er helt forståeligt, for byen har både skøn natur, smukke strande og selvfølgelig også det fantastiske Vesterhav. I byen er der indkøbsmuligheder og gode butikker at shoppe i – og vil I slippe for madlavningen, kan I besøge en af byens skønne restauranter.  

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60264

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Wow-Effekt war auf jeden Fall da. Ein modernes Haus mit super Ausstattung. Mitten in der Natur gelegen, kommen ab und an mal Wildtiere vorbei. Für uns immer gern gesehen Gäste. Die großen Duschen haben uns besonders gefallen. Die Sauna wird schnell heiß und der Jacuzzi ist sicher auch super (haben wir nicht benutzt) Betten, Decken und Kissen waren sauber und frisch. Aufgrund früherer Erfahrungen nehme ich immer mein eigenes Bettzeug mit. Das wäre hier nicht nötig gewesen. Geschirr, auch für kleine Kinder, Töpfe, Pfannen alles ist ausreichend vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus eignet sich ideal für 2 Familien mit Kindern.Es ist sehr geräumig und toll geschnitten.In der Küche war alles in mehrfacher Ausführung vorhanden.
Der Jacuzzi steht überdacht- das ist perfekt.So konnten wir diesen auch bei etwas schlechterem Wetter nutzen.
Wir haben uns mit 4 Erwachsenen,4 Kindern und 1 Baby sehr wohl gefühlt und würden auch wieder kommen.

Einzig die Deckenbeleuchtung hat uns ein wenig gestört.Diese ist zwar dimmbar,war aber für unseren Geschmack abends noch zu hell.Ein paar gemütliche Stehlampen würden das Haus perfekt abrunden.

Insgesamt war es ein sehr schöner Aufenthalt in diesem Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geschmackvoll eingerichtet. Es passt alles sehr gut zusammen. In den Schlafzimmern ist ausreichend Stauraum in den Schränken vorhanden.
Super ist die Aussendusche mit warmen Wasser.
Wir kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:129 / 300
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...