Moderne ferielejlighed i Blåvand tæt på centrum og stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 26 hus 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60251
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne moderne ferielejlighed til 5 personer i Blåvand er helt ideel til jer, der gerne vil bo i gåafstand til alt på jeres ferie. Lejligheden i to plan har i 2019 gennemgået en renovering, hvilket skinner igennem i den flotte, moderne indretning. Med til ferielejligheden hører en lille terrasse med overdækning og afskærmning, og fra ferieadressen er der kun 500 meter til stranden og 400 meter til centrum.

Renoveret ferielejlighed i Blåvand med moderne indretning og hyggelig brændeovn

Ferielejligheden på Fyrvej 26 rummer plads til 5 personer, og hunden er også velkommen. De 86 kvadratmeter er fordelt på to plan med køkkenalrum, badeværelse og soveværelse i stuen og de sidste to soveværelser på første sal.

Feriehuset er blevet renoveret i 2019, og det er nemt at se på køkkenalrummet, der er indrettet i en velafstemt stil, der kombinerer moderne og smagfuldt interiør med klassisk feriehygge. Der er installeret gulvvarme i klinkegulvet, og skal der skrues ekstra op for varmen, står brændeovnen til tjeneste – altid klar til at sende feriestemningen helt til tops.

En praktisk opvaskemaskine i køkkenet sørger for, at oprydningen efter maden er hurtigt klaret, så I har masser af tid til at slappe af og nyde ferietiden.

Nyd ferien på den læfyldte terrasse – bo fem minutters gang fra strand og centrum

Fra alrummet er der udgang til den lille, sydvendte terrasse, som er både afskærmet og delvist overdækket. Her finder I altid læ til at nyde det gode vejr og den friske luft, og om aftenen kan I tænde op i grillen og spise en god middag i aftensolens skær. Der er også en lille legeplads tæt på ferielejligheden, hvis I har små børn med.

Beliggenheden på Fyrvej 26 er helt perfekt til jer, der gerne vil holde en alsidig ferie tæt på diverse aktiviteter. Blåvands centrum med flere indkøbsmuligheder, shopping og lækre spisesteder ligger kun 400 meter væk, og den skønne sandstrand med sin betagende natur ligger kun 500 meter fra jer.

Skal der planlægges større udflugter, er et besøg på det imponerende Tirpitz bunkermuseum et sikkert hit, og de små feriegæster vil elske en tur i Blåvand Minizoo.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60251

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus wir waren bereits das zweite mal in diesem Haus. Ruhige Lage trotz Stadtnähe und wunderschöner Strand . Wir kommen gern wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir lieben dieses Ferienhaus aufgrund seiner Lage, nah zum Wasser und zum Einkaufen/bummeln. Die Ausstattung ist Super und die Einrichtung modern/aktuell.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klein und sehr süß. Das Badezimmer könnte besser sein, bzw beim duschen ist es sehr dunkel. Unteres Schlafzimmer ist ein wenig veraltet, im Vergleich zum Rest des Hauses. Das his ist sehr modern renoviert worden, außer der besagten Räume.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 60
Renoveret / Byggeår:2019 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...