4-stjernet sommerhusferie for hele familien med både sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Sandtoftevej 13, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60121
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her er muligheden for en rigtig vellykket ferie for hele familien – eller måske sammen med et venne-par? På Sandtoftevej 13 er der god plads til 6 personer og familiens hund er også hjertelig velkommen.

Masser af luksus med gæstewc og moderne hvidevarer

Med både sauna og spa og et ekstra gæstewc er det i dette fine hus intet problem, rigtigt at få slappet af og komme ned i gear. Her har I de perfekte rammer til en rigtig hyggelig ferie, med et dejligt stort åbent køkken og en stue med god plads til familiehygge med både brændeovn og fladskærms tv.

3 gode soverum, 2 af dem med dobbelt-, det sidste med 2 enkeltsenge, lover god uforstyrret nattesøvn. Med både badeværelse og gæste-wc er den gode feriestemning sikret. I baggangen er der, sikkert til stor glæde for især småbørnsfamilier, både vaskemaskine og tørretumbler.

Overdækket læterrasse og en have fuld at legeredskaber

Selvfølgelig tager man til Vestkysten for at tilbringe tiden ved havet. Men på Sandtoftevej 13 kan det måske ske, at familien heller vil hygge på grunden rundt om huset. Her er der masser af legeredskaber til de små og lidt større og mange dejlige hyggekroge rundt om huset og på grunden. Så lad bare børnene tumle i haven, find en god bog og sæt jer til rette på terrassen. Her er der gode læhjørne, hvis vestvinden skulle bide lidt, men også dejlige skyggefulde hyggehjørner, når julisolen sådan rigtig brænder.

Blåvand – kilometervis strand og masser af oplevelser

Sandtoftevej ligger dejligt roligt men stadig tæt nok på Blåvand til, at man kan nå butikkerne og fx hente sige en dejlig is til fods. Tag hunden med på en dejlig tur ned til stranden, smid skoene og følg vandkanten hele vejen ud til Danmarks vestligste punkt Blåvandshuk Fyr. Turen tilbage kan fint tages ned gennem byen, så man kan snuppe en velfortjent hot dog på vej hjem igen.

Børnene vil elske den lokale zoologiske have og det priskronede Tirpizmuseum er altid et besøg værd!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60121

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Haus mit allem, was man braucht auf einem großen Grundstück mit verschiedenen Sitzplätzen

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes gut eingerichtetes Haus. Mit liebe zum Detail sehr sehr schön. Wir buchen dieses Haus seit 5 Jahren. Und das hat seinen Grund. Wir fühlen uns dort einfach sehr wohl. Alle Details stimmen einfach.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, super Grundstück. Kinderwünsche werden hier erfüllt. Viele kleine sitzmöglichkeiten draußen. Stellplatzmöglichkeiten super. Strand nicht weit entfernt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...