Lækkert sommerhus med spabad og sauna i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 59, Vejers

- Sommerhusnr.: 50094
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vejers Havvej 59 i Vejers Strand ligger dette sommerhus med plads til 6 personer og 1 hund. Feriehuset er intet mindre end perfekt til en store familie eller en ferie for to familier. Sommerhuset har en skøn wellness-afdeling med spabad og sauna og har en helt fantastisk beliggenhed tæt på både strand og by – what’s not to like?

Skru op for afslapningen i wellness-afdelingen med spabad og saunaen

I dette sommerhus vil I uden tvivl få en god ferie fyldt med afslapning. Sommerhuset på Vejers Havvej 59 har en skøn wellness-afdeling i det ene af de 2 badeværelser, hvor der er et lækkert spabad og en skøn sauna – her vil enhver kunne slappe fuldstændig af og lade kroppen blive forkælet af varmen og boblerne.

Foruden de 2 badeværelser er der 4 soveværelser og ét stort opholdsrum i sommerhuset. I opholdsrummet vil I helt sikkert komme til at tilbringe mange skønne timer sammen med lækker mad, gode spil og sjove film. Der er ikke dansk tv udover en google cromecast som I naturligvis kan caste fra(DR gratis)! Som prikken over i’et kan I tænde op i pejsen, der fuldender sommerhusstemningen.  

Sommerhuset, der blev renoveret i 2020, varmes op på miljøvenlig vis af en energivenlig varmepumpe og har desuden gulvvarme på de 2 badeværelser. Sommerhuset har en skøn indretning med komfortable møbler, der alt sammen komplementeres af det store lysindfald fra de mange vinduer i sommerhuset. 

Lækker træterrasse og have med sandkasse og gynge til børnene

En stor træterrasse omgiver sommerhuset på Vejers Havvej 59, og I kan altid være sikre på at finde et godt sted i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole. Fra terrassen kan I holde øje med børnene, mens de leger i haven, hvor der er både gyngestativ og sandkasse.

Intet siger sommer mere end grillmad. Find grillen frem og lav en lækker middag om aftenen, som I kan samles om på terrassen efter endnu en skøn feriedag – mens I nyder maden, kan I planlægge, hvad I skal næste feriedag.

Få minutter til både strand og by

Sommerhusets beliggenhed er mildest talt fantastisk! I har kun 500 meter til det skønne Vesterhav og de kilometerlange sandstrande, og det tager jer ikke lang tid at nå hertil til fods. Vil I tilbringe en hel dag på stranden, kan I med fordel pakke bilen med tæpper, snacks, drikkevarer og strandlegetøj og køre til sydstranden i Vejers – her er biler nemlig tilladte på stranden, og I slipper for at slæbe på en masse ting.

Desuden har I kun 400 meter til nærmeste indkøb. I centrum af Vejers Strand finder I både dagligvarebutikker, gode shoppemuligheder i byens butikker og ikke mindst skønne restauranter, hvor I kan nyde lækker mad.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50094

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großzügiges Haus.Hell und freundlich .Betten bzw. Matratzen gut.
Zwei Bäder, alles vorhanden , Haus hat eine gute Räumliche Aufteilung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles geräumiges geschmackvolles Ferienhaus mit schöner offener Küche.
Gemütliche Wärme durch Kamin und Wärmepumpe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit genug Platz für 5 Leute. Das Haus ist ausgestattet mit allem was man vor Ort braucht. Viele Möglichkeiten draußen zu sitzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.518
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...