Sommerhus i Bork Havn med tømmespa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandvænget 29, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35365
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Kun 700 meter fra Ringkøbing Fjord ligger dette lyse og venlige sommerhus, hvor op til 6 personer kan nyde en afslappende ferie, da her både er spa og sauna klar til at fjerne al stressen fra jeres kroppe.

Plads til afslapning

Dette velholdte sommerhus er indrettet lyst med træ på alle vægge og lofter, der sammen med de lyse klinker og mange vinduer i stue, køkken og spisestue skaber et dejligt lysindfald, hvor I kan slappe af og nyde hinandens nærvær. Det åbne opholdsrum giver god plads til at alle feriegæster kan lave noget forskelligt og samtidig følge med i den samme samtale.

Feriehuset råder over 6 sovepladser, som er fordelt på 3 værelser. 2 af disse er indrettet med store dobbeltsenge på 180 x 200 mens det sidste værelse har 2 enkeltsenge, der måler 90 x 200, hvilket er perfekt, hvis I har børn med på ferien.

Kø til toilettet burde ikke blive et problem, da her både er et gæstetoilet og et badeværelse. På sidstnævnte finder I også sommerhusets sauna og spabad, hvor I rigtig kan blive varmet igennem efter en lang gåtur på de kølige dage eller bare komme helt ned i gear og slippe hverdagens stress og jag.

Sommerhuset opvarmes hurtigt og effektivt af den energibesparende varmepumpe, der samtidig sørger for godt indeklima. Når mørket falder på og hyggen skal helt til tops, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen brede sig fra de smukke flammer og eventuelt sætte en god film på med hjælp fra fjernsynets Chromecast – en perfekt afslutning på en skøn feriedag.

Skøn placering i Bork Havn

Fra spisestuen kan I gå direkte ud på terrassen, hvor I finder både havemøbler, solvogne og en grill, så I rigtig kan nyde de varme dage. Er I mere til skygge, kan I blot trække ind under den overdækkede del af terrassen.

Den 1273 kvadratmeter store plænegrund byder på gynger i haven og når disse ikke er nok for børnene, er der en stor legeplads på grunden ved siden af.

Sommerhuset på Strandvænget 29 i Bork Havn ligger kun 700m fra den fine strand ved Ringkøbing Fjord, hvor I kan få jer et dyp eller bare soppe i vandkanten. I har også kun 900m til nærmeste indkøb, så morgenbrødet kan hurtigt hentes på cykel eller med en lille gåtur til fods.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.273
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...