Velholdt sommerhus med sauna og spabad i grønne Houstrup

3
icon
icon
icon

Vestervang 43, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30642
7 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

I udkanten af et roligt sommerhusområde i Houstrup ligger dette velholdte sommerhus med plads til 7 personer på Vestervang 43, fem minutters kørsel fra de lækre badestrande ved Vesterhavet.

Sommerhuset er 119 kvadratmeter stort fordelt på to planer, så der er masser af plads til hele familien. Du er også velkommen til at tage en eller to hunde med i dette hundevenlige sommerhus.

Fantastisk indretning med fire soveværelser

Der er højt til loftet, og en smuk trappe fører op til første sal, hvor du finder to af husets fire soveværelser. I stueetagen er der en dejlig stue med bløde møbler, brændeovn og kunst på væggene. Stuen har forbindelse til køkkenet, som er udstyret med alt det nødvendige, herunder en vaskemaskine, så du slipper for at vaske op i hånden. Der er også en energibesparende varmepumpe, så du kan få præcis den temperatur i sommerhuset, som du ønsker hele året rundt.

På badeværelset er der både vaskemaskine, tørretumbler, boblebad, sauna og en wellnessbruser.

Der er med andre ord rig mulighed for at tilbringe nogle skønne og afslappende timer, hvor den står på ren forkælelse og velvære.

Delvis overdækket terrasse, gynger og sandkasse

Udenfor er der er stor og delvis overdækket terrasse, hvor du kan tilbringe mange timer i den friske luft. Hen er der liggestole, hvor du kan nyde solens stråler, læse en god bog eller bare slappe af. Kuglegrillen indbyder til familiehygge med gode stegte pølser, bøffer og andre lækkerier.

Skønne omgivelser med masser af plads til leg

Både børn og hunde har mulighed for at aktivere sig selv udenfor, hvor der er både en sandkasse, en rutsjebane og en gynger til de mindste.
Når du holder sommerhusferie på Vestervang 43 i Houstrup, kan det anbefales at tage en tur til den hyggelige handelsby Nr. Nebel, som ligger få minutters kørsel væk. Her er der masser af muligheder for at tage på indkøb eller hente en velduftende pizza.

Der er også rige muligheder for at få nogle fantastiske naturoplevelser, hvis du tager turen til det store fuglereservat Tipperne, som ligger i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord, eller til Blåbjerg Klitplantage, som er en af de største og smukkeste plantager på vestkysten.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 1.200
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...