Hyggeligt sommerhus med brændeovn midt i naturen

3
icon
icon
icon

Sandtag 6, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30305
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte sommerhus med plads til op til 5 personer ligger på Sandtag 6, centralt beliggende i Houstrup. Feriehuset er renoveret i 2021, udstyret med brændeovn og placeret på en 2025m2 stor plænegrund.

God og central beliggenhed i Houstrup – campingplads med pool og købmand lige overfor

Når du vælger et sommerhus i Houstrup, vælger du dig en adresse midt i naturen, nær Blåbjerg Klitplantage og kun 3500 m fra den smukke naturstrand og Vesterhavet. Høje klitter, så langt øjet rækker, brusende bølger, idylliske skovstier, lyng og hede – naturelskere vil føle sig hjemme her.

Hvis I er heldige, spotter I både ræve, kaniner og hjorte. I kan også se egern pile gennem skovbunden og forskellige fugle kvidrer i trækronerne. Når lyngen begynder at blomstre om sommeren, dækker de store lilla-farvede områder op til klitterne, der er tilgroet med strandgræs.

Der er en fantastisk campingplads lige overfor sommerhuset, hvor I kan købe friske rundstykker, brød og andre småting, men har også fornøjelsen af ​​at bruge de fritidsaktiviteter, der tilbydes.

Plads til 5 personer på 82 m² – 1 badeværelse med gulvvarme

Sommerhuset på i alt 82 m² giver plads nok til en lille familie, men også til et par. Der er i alt 3 soveværelser til rådighed.

1 soveværelse med dobbeltseng (160×200) og yderligere 2 soveværelser med enkeltsenge (80×200). Både badeværelset og gangen har gulvvarme, så kolde fødder ikke er til frygt her.

Stuen, som er kombineret med åbent køkken, spiseplads og udstyret med brændeovn, udgør det centrale omdrejningspunkt for dette feriehus. Her kan I lave mad sammen, lave planer for de kommende dage eller se jeres yndlingsserier. På en kølig sommeraften er det også super hyggeligt at tænde op i brændeovnen og bare nyde den knitrende varme. Alternativt er der en moderne varmepumpe for at sikre behagelige temperaturer.

Der er en carport til bilen, hvor jeres cykler også kan opbevares godt og beskyttes mod vejret. Houstrup er et ideelt udgangspunkt for cykelture gennem de smukke omgivelser på Vestkysten eller op til Ringkøbing Fjord. Talrige udflugtsmål er i umiddelbar nærhed, eksempelvis havnebyen Hvide Sande eller Vikingemuseet i Bork Havn – der er noget for enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30305

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütlich kleines, aber völlig ausreichendes Ferienhaus, dass super ausgestattet ist. Mit der tollen Einrichtung fühlt man sich sofort wohl. Durch den großzügigen Außenbereich, und die vielen Sitzgelegenheiten kann man zu jederzeit die Sonne draußen genießen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.025
Renoveret / Byggeår:2021 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...