Hyggeligt feriehus med vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30146
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Jens Thomsensvej 11 finder I dette nyrenoverede (2022), lyse og hyggelige feriehus med vildmarksbad. Trænger I til en afstressende ferie i rolige og smukke grønne omgivelser, er feriehuset her helt klart noget for jer. Her er plads til 6 personer. I kommer også til at bo kun 3,5 km væk fra havet, så tag en rask gåtur eller bilen en tur ned til stranden.

Indendørs afslapning foran brændeovnen

Det hyggelige feriehus lægger op til en masse samvær og nærvær og er helt perfekt til familien, som lever en travl hverdag. Her har I mulighed for at sætte tempoet godt ned og nyde hinandens selskab og varmen fra brændeovnen. 

Stuen byder også på et dejligt tv-hjørne sammen med brændeovnen. Så gør popcornene klar, slå benene op og slap af med en god film på en sen ferieaften.

Køkkenet giver jer virkelig mulighed for sammen at hygge omkring madlavningen og måltiderne. Her er plads til, at både store og små kan være en del af forberedelserne, og spiseområdet giver jer en stemning af ren hygge.

Skønne terrasser med vildmarksbad ud til skønne grønne områder

Feriehuset tilbyder jer tre dejlige afskærmede terrasser, som ligger fordelt rundt om huset. Det giver nogle fantastiske muligheder for at nyde de grønne omgivelser, mens I slapper af i vildmarksbadet eller griller på en af terrasserne.

Grunden er stor og giver jer masser af plads til udendørs hygge for hele familien. I vil være omgivet af træer, som er med til at give jer en skøn naturoplevelse og samtidig en masse privatliv.

Houstrup byder generelt på mange skønne naturoplevelser, såsom den smukkeste skov- og klitplantage, som byder på mange vandreture, cykelture eller måske endda rideture. I kan også tage en tur til stranden og nyde det skønne Vesterhav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30146

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus in unberührter Natur. Genau das Richtige, um die Seele baumeln zu lassen. Es ist alles vorhanden, was das Herz ♥️ begehrt, auch in der Küche fehlt es an nichts. Die Abende kann man, Wetterunabhängig im Hot Tub verbringen und entspannen. Die Wege zum Strand oder Bäcker sind kurz. Auf der Terrasse lässt es sich aushalten, alles in allem eine angenehme Sache.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, liebevoll eingerichtetes Haus…
"Schockverliebt" beschreibt die Ankunft ganz gut.
Nach gut 20 Jahren Dänemark, das erste aber bestimmt nicht das letzte Mal mit ESMARK in die Urlaubsplanung.⁶

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles geschmackvoll eingerichtet Haus. Die Ausstattung und Einrichtung ist nicht zu überladen und trotzdem sehr gemütlich.Es hat uns nichts an Ausstattung gefehlt!
Das Haus ist durch seine große Fensterfront sehr hell!
Wir sind zu dritt im Ferienhaus gewesen, mit 6 Personen hätten wir es allerdings zu eng empfunden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:94 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2022 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...