Skønt, lille sommerhus på stor naturgrund med legeplads i Houstrup

3
icon
icon
icon

V. Hennebysvej 5, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30088
6 pers.
Antal personer
3700 m.
Nærmeste strand
3250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette familievenlige sommerhus i det idylliske Houstrup på V. Hennebysvej 5, ligger i et roligt sommerhusområde nær Henne. For enden af ​​en blind vej, omgivet af træer og buske, kan du her slappe af, og dine børn og hunden vil hygge sig i timevis på den smukke naturgrund – en gynge, en sandkasse og endda en trampolin giver perfekte muligheder for slippe af med overskydende energi, og glade børn betyder glade forældre!

Veludstyret sommerhus med brændeovn, varmepumpe og lademulighed til elbilen

Dette lille, men fine, feriehus er godt afskærmet på en stor ejendom, og sommerhuset er bestemt imponerende. Nogle gange kræver det ikke meget at stille rammerne for en vidunderlig ferie med dem, du holder af. Hvis du har en elbil, er der et udendørs ladestik ved ferieboligen, hvor I kan tilslutte bilens lader.

Både en energibesparende varmepumpe og den klassiske brændeovn sikrer en behagelig temperatur og en tilhørende hyggelige atmosfære. Her kan en familie med op til 6 personer og familiehunden tilbringe dejlige og afslappende dage på V. Hennebysvej 5. I sommerhuset er der også et nyt renoveret badeværelse og sovefaciliteter i form af dobbelt- og køjesenge. I et af værelserne er der tv med tilknyttet PlayStation3 og Chromecast. I entre og på badeværelset er der gulvvarme, så I ikke skal bekymre jer om kolde fødder,

Til sommerhuset hører også et anneks, hvor der er en dobbeltseng. Annekset er ikke isoleret og kan bruges i sommerhalvåret. Her finder I også en varmepumpe og en radio/CD-afspiller.

I haven er der en bålplads, så I kan nyde varmen og de knitrende flammer udendørs. Til bålpladsen er der også pandekagepander og en rist til udendørs madlavning. Perfekt til lange sommeraftener.

Smukke omgivelser med vandre- og cykelstier

Houstrup ligger lige ved den naturskønne Blåbjerg Plantage, som er ideel til lange gåture, men også til ridning og cykelture. I kan enten medbringe jeres egne cykler, eller I kan leje dem i nærheden, for det er bestemt værd at opleve de mange ruter i Houstrups skønne omgivelser. Mountainbikers får også noget for pengene – der er en udfordrende rute i Blåbjerg Plantage, og her har du gode muligheder for at afprøve dine færdigheder.

En familievenlig cykelrute starter fra Nørre Nebel og fører dig på et nedlagt spor med skinnecykel til Nymindegab. Prøv det gerne med familien – det er også muligt at tage din hund med, og det er en god ide at pakke en picnickurv, da du har flere muligheder for at tage en pause undervejs. En sjov dag for hele familien!

Du finder indkøbsmuligheder på den nærliggende campingplads, som kun ligger få minutter væk. Nørre Nebel tilbyder flere supermarkeder og et stort udvalg af spændende butikker. Badebyen Henne Strand eller byen Bork Havn ved Ringkøbing Fjord er også gode destinationer at besøge på ferien. Vesterhavet, som let kan nås til fods eller i bil fra din ferieadresse, er bestemt et besøg værd, og især om sommeren er det bare dejligt at stå i klitterne, nyde udsigten og føle vinden i håret!

Katte er ikke tilladt på grund af allergi.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30088

DE
D.
sagde , Isernhagen

Ein kleines aber feines Haus mit toller Ausstattung welches kaum Wünsche übrig lässt

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt

DE
D.
sagde , Schönkirchen

Sehr gemütliches Ferienhaus in Sackgassenlage…von Wald und Heide umgeben, deswegen sind schöne Naturerlebnisse garantiert.
Das Haus hat alles, was man für einen entspannten Urlaub benötigt…für Kids ist das große Trampolin natürlich super, der Hund hat sich auf dem großen Grundstück wohl gefühlt und die kleine extra Gästehütte ist ebenfalls sehr gemütlich. Alles in allem sehr zu empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:58 / 2.555
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...